Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz cigam #8572 üzenetére

    hát pedig sajna az van, hogy valószinüleg az IHS alatt és a magok közötti kenőanyag kiszáradt, nem jól lett eleve legyártva, vagy x-akta. idle.ben: everest szerint: a CPUtemp 29fok, a mag1: 31fok, a mag2: 38fok. terhelve a felszín 41fok, a magok pedig 52 illetve 65 fokosak.. [L:http://logout.hu/iras/attekintes_a_s939-es_x2-rol.html]itt azt erősíti Qru[ hogy ez a normális/L]
    tehát a kérdés, az olyan lapokon ahol be lehet állítani a lekapcsolási hővédelem értékét, ez melyik hőmérsékletre vonatkozik? vagy az itt szereplő érték melyiket takarja? ;)
    a hűtése eleve szar egy 3200+-os gyári coolere van egy X2 4200+-on de alapórajelen bírnia kellene, illetve olyan probléma van még nála, hogy 1.35v-helyett 1.375v-ot kap a proci, ettől nem hiszem, hogy annyira megnőne a hőmérséklet hogy le kellene kapcsolnia az alaplapnak..
    konkrétan nálam egy asus a8n-sli-ben tökéletesen megy/ment a proci, primestabilan, alapon ill. 2500Mhz.en igaz nálam csak 1,3475v-ok kap a laptól a proci, a hűtés ugyanolyan volt, a srácnál egy abit kn8-sli-ben pedig lekapcsolgat.. :F
    azt szeretném kizárni, hogy ha esetleg nem váltotta be a hozzá fűzött tuningreményeit a proci ezért vissza szeretné kapni az árát. ;)
    köszi a választ! :R

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Új hozzászólás Aktív témák