Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz MageRG #24358 üzenetére

    1. "természet" alatt én (itt/most) az univerzumot értettem (fizikai tér-idő-anyag-energia-stb. valóságunk), mivel a Napot is felvetetted...
    2. A "teremtés gyümölcse" az univerzumra vonatkozik: van tehát egy keletkezés (egyelőre még igazolásra vár a mikor/miként, így részemről Teremtés, Részedről "a tudósok természetes folyamatokkal magyarázzák", ami még nem történt meg...), és azóta folyamatosan haladnak a folyamatok ti. létrejövés/változás/elmúlás (csillagok, bolygók, fekete lyukak, stb.). Tehát elejétől mostanáig egy folyamat, melyet én Isten VIP kezdőrúgásával magyarázok és a meccs továbbhaladásával, és ezt még nem cáfolták érdemben.
    3. Tehát a tudósok tudóskodjanak, várom az újabb eredményeket. Jelenleg még ott tartok, hogy nem találkoztam a hitemből kitérítő ellentmondással, információval, ergo ezért nem különösebben zavarnak a felvetett dolgok.
    4. Konstruktív alatt arra gondoltam, hogy megoszthatnál tudományos eredményeket, melyek szerinted kétségbe ejthetik a hívőket... vagy ilyesmi :)

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák