Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz Miklós315 #23656 üzenetére

    "alapvető hitigazságokat fűz össze saját veszélyes elgondolásokkal (a vírusfertőzést nem orvosszakmai védekezéssel, hanem erős hittel is megelőzhetjük), majd levédi magát azzal, hogy "mivel nem mindenki olyan pöpec, mint én, ezért mégis jobb, ha orvosszakmai eljárásokat követünk".

    És teljes mértékben igaza van,csak az nem fog megbetegedni a vírustól,akinek megvan erre a megfelelő hite. De tudja nagyon jól,hogy akár a gyülekezetben is lehetnek olyan új érdeklődő emberek,akik nem hisznek,de hinni akarnak.
    Ez teljesen rendben van,Wommack nem kockáztathatja meg ezt,az ő saját hitét nem erőltetheti rá másra.

    Ezeknek az evangélistáknak már sokat köszönhetnek az emberek,több 1000 embert láttak már meggyógyulni Isten ereje által,és tették tanítványokká szolgálatuk ideje alatt,mert szó szerint elhitték azt amit Jézus mondott.
    Erre buzdítalak benneteket,hogy ami le van írva a bibliában,azt fogadjátok el igaznak! Csak próbáljátok ki,a gyakorlatias valóságot,mert ez mára is vonatkozik,ez örök Ige. Mindenkorra igaz.

    A bibliában kerek- perec le van írva,mit kell csinálni. Ezek az emberek azt csinálják,Isten pedig ellátja őket. A Vatikánt is felveti a pénz,de az vesse rájuk az első követ,aki bűntelen,Jézus szavaival élve. Az Ítélet nem a mi dolgunk.
    Én csak annyit látok,hogy ezek az emberek,mint Andrew Wommack,Reinhard Bonke,Torben Sondergaard azt teszik amit Jézus mondott. Ők valóban Jézust követik,nem csak elméletben de gyakorlatban is.
    Mint tudjuk a hit cselekedetek nélkül halott. És mivel,hogy Isten látja a szívedet és a hitedet,segíteni fog,ha elkezded megvallani Őt az emberek közt.Kezdd el a családban otthon,és a rokonok között,aztán a barátaidat.
    Úgy értem ez az üzenet mindenkinek szól. Jézus él ma is és örökké élni fog,és nem egy szoborban vagy ostyában van belezárva,hanem a megtért emberek testében él és a nem népét ,népévé akarja tenni.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák