Új hozzászólás Aktív témák

  • Füleske

    addikt

    válasz Attila2011 #21933 üzenetére

    "Ezt csak te állítod, ilyet például a kereszténység nem állít, ha már Jézusra hivatkoztál."
    Csak egy random link : [link]
    Ez is képlékeny mivel keresztény is van sokféle. Ami a vágyad azt Isten/Jézus csinálhatja. Vagy nem ?
    "a lelki bajokra, a bűnökre, pedig az ima segít" Hogyan ?
    "egy pap se mondja, hogy hagyj fel a kemóval, elég lesz az ima" Mivel a pap is a fent írt átverést csinálja (ebből él), még szép hogy nem mondja. Különben hamar fogynának el a beteg hívek.
    "Az pedig valami borzalom, hogy ilyet merészelsz leírni egy nyílt fórumon"
    Nem hiszem el hogy nem érted a gondolatmenetem. Szerintem csak nem akarod megérteni.
    "Ne haragudj, de nálad szerintem valami nagyon komoly baj van. Aki ilyen könnyen játszana mások életével, ott súlyos gondok vannak és inkább ő szorul orvosi kezelésre."
    Szintén nem akarod megérteni amit írtam, hiszen akkor kiderülne hogy Isten valamiért azokon akarna segíteni akik szedik a gyógyszert. Tehát ő nem létezik. De (ó borzalom, miket vetek fel, biztos ez is az ördög műve !) ismételjük meg párszor ezt a kísérletet, hiszen egy mérés nem mérés. Lehet hogy pár ezer beteg hívő meghalna (önkéntes kísérletekről beszélünk természetesen, tehát a saját életükkel játszanának !) de legalább előbbre jutnánk az "Isten létezik" kérdésben. Egyértelműen.
    De várom a Te felvetéseid hogyan lehetne egyértelműen megtudni Isten létezését. Vagy ha van már ilyen többször elvégzett és igazolt kísérlet akkor ne habozz ide belinkelni.

Új hozzászólás Aktív témák