Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz hesszan #9014 üzenetére

    A vezeték (közmű) adó régi történet, az már régen benne van az árakban!

    Lehet az ADSL nem ellenfél, de a VDSL lehet az!

    A 120Mbps-el szerintem sincsenek lemaradva, én ezt nem is állítottam, ha visszaolvasol láthatod, hogy én is pont a feltöltésre próbáltam rávilágítani!

    A technológiáról fentebb írtam, az emberek 90%-át nem érdekli, van ár, és van sebesség! A képlet ennyi, ez alapján döntenek... Tapasztalatból mondom, sokan azt sem tudják, hogy milyen sebesség mire elég, csak legyen minél nagyobb! Tudod, a szomszéd nője mindig zöldebb effektus! :)
    Az én szomszédom most emeltette az Invitel DSL sebességét 5-ról 15-re, mert állítólag jó ajánlatot kapott, és csak 1-2 ezer HUF-al kell többet fizetnie! Ez szép és jó, de az igazsághoz hozzá tartozik, mikor visszanéztem a routerben a forgalmát, azt láttam, hogy az elmúlt 2 évben nem töltött annyit fel és le, mint én a fiammal egy nap alatt! Volt talán 20-25GB adatforgalma a 2 év alatt, de most nagyon jól érzi magát, mert gyorsabb nete van! Nagyjából email-ezik, és pókerezik rajta!

    Hogy a le vagy a feltöltés számít, ez is változó, kinek mi a kevés! Nekem pl. feltöltés jönne jól, ha mondjuk itt is megadnák minden csomagban a 20%-ot, akkor elég lett volna a 25-ösre előfizetnem, de az ottani 1,5Mbps nagyon karcsú, már már a DSL-el vetekszik! A letöltéssel is úgy vagyok, hogy ami kell, az lejön holnapra is, nem kell az feltétlenül azonnal! A rouer eltöltöget egész éjjel amíg alszunk, meg még egész nap is ha kell!

    És a pénz... Hát az a legkevesebb! :)
    Én is pont amiatt mondom, hogy jó lett volna nekem is a 25/2,5 csomag, ha lett volna olyan!

Új hozzászólás Aktív témák