Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    Helló, azt szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerülne a UPC szolgáltatás áthelyezése városon belül egyik lakásomból a másikba?

    Az a helyzet ugyanis, hogy Optikát húz a városomban a Magyar Telekom, nekem jelenleg az elsődleges címemen UPC Fiber Power 240 van, a másikban pedig Telekom ADSL2+. Logikus tehát hogy amint elérhető lesz a T Optika, a fő címemen 1000/1000 lesz, a másodlagosan pedig UPC Fiber Power 240, vagy 300. Azt anyum használja. Na most a dolog úgy néz ki, hogy szeptemberig van hűségem a UPC-nél, és utána sem akarok megválni, mert mind a két szolgáltatónak van publikus WiFi szolgáltatása, így továbbra is tudnám használni a UPC Wi-Free-t is, és a másik szolgáltatóét is.

    Így vagy az merül fel lehetőségként, hogy a UPC-nél , ha a másik szolgáltató nem készül el, jövő szeptemberig, akkor hűség nélkül leszek, vagy átköltöztetem. Az utóbbi az életszerűbb, hiszen akkor maradna tovább, de nem tudom mennyi a költöztetés, azon a címen is elérhető a UPC szolgáltatása. Olyan 10 000 Ft körüli összegre gondolok. Ha meg elkészülnek a T-nél időre, akkor hogy ne kelljen fizetni a 10 000 Ft pluszt, akkor a fő címemen lemondom a UPC-t a másikon meg anyum megrendeli, és akkor meg is lenne ingyen.

Új hozzászólás Aktív témák