Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz kezo0 #50044 üzenetére

    Minimális alkudozást megpróbáltam, elvégre ~2000 forintról volt szó, de olyat sem lehet, hogy fizetek ugyanennyit, de akkor legyen a kisebb telefon és egy másik szolgáltatás, mert csomagot nem éri meg megbontani.
    Másik opció lett volna, hogy a Trio L helyett a Trio TV Max Plus csomagot választom, így ha ugyanannyit is fizetek, a tévé rész erősen meg lett volna emelve. Na de a 240-es net után nem fogok visszaállni a 30-as netre, nem éri meg az HBO műsoráért és az HBO Go-ért ez a sávszél csökkentés. Pedig ott lehetett volna HD meg eredeti Dolby dögivel, na de így... :(
    Szóval fizethetek többet. Ha nem fizetek többet, akkor is van olyan, amit nem használok ki. Ha azért fizetek, amit használnék, akkor sem lesz olcsóbb. Kivéve arányaiban más összetevő kárára. Hát ez van. Meg még sok idő a hűség lejártáig.
    Jó dolog ez a hűség, csak ésszel kell használni és végiggondolni tényleg a rendelkezésre álló 15 nap alatt (szerződéselfogadás ráutaló magatartással nem személyes ügyintézés esetén), hogy kell-e minden. Tavaly ezt elmulasztottam, most meg is van az eredménye.

Új hozzászólás Aktív témák