Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Sziasztok!

    Én is belebotlottam abba a problémába mint már sokan, de sajnos a visszaolvasások nem vezettek eredményre. Ezért ha valaki már tud megfelelő megoldást kérem segítsen. Már majdnem egy napomat elcsesztem a próbálkozásokkal de mindhiába.

    Új torrentező lévén nem tudom rávenni az utorrentet a visszatöltésre. Win 7-em van Kaspersky internet security-vel és UPC Technicolor modem-router, 30/3-as net; A 3.0-ás Utorrentet pedig alapból innen töltöttem le, kicsit furcsáltam hogy már feltelepítés után egyből magyar volt, nem is kellett külön a magyarítást feltennem hozzá.
    A letöltés az már az első kisérletre rendben működött, nem kellett semmi port továbbítást beállítanom a Technicoloron. Viszont a visszatöltés az egyáltalán nem akar működni, port továbbítás ide vagy oda (technicoloron), router tűzfal alacsony vagy ki, illetve router UPnp ki vagy be, újraindítások tömkelege és reset is megvolt már. Sehogy sem tölt vissza a kliens. A kaspersky tűzfalán az alkalmazások közt alapból megbízhatónak van definiálva az Utorrent, minden engedélyezve van, elméletileg ezzel így nem lehetne probléma (ha jól gondolom). Az utorrent connection beállításánál hiába értem azt el az UPnp társitás bekapcsolásával hogy az utorrent általam megadott Hálózai portja nyitva legyen (utorren hálózat teszteléskor: Results: Port is open. Your network is properly configured.) akkor sem akar semmit visszatölteni.
    Ha valaki járt közületek hasonló cipőben és végül sikerült megoldania, az kérem segítsen.

    U.I.: letöltés közben olyan mintha azért egy hihetetlenül alacsony sebességgel menne valami felfele is (persze az lehet hogy nem visszatöltés); de amikor lejött a kívánt tartalom, azután már abszolút nulla lesz a visszaforgalom is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák