Új hozzászólás Aktív témák

  • szelidorzo

    aktív tag

    válasz #41635072 #3994 üzenetére

    Nem mondom, hogy a UPC a legjobb szolgáltató, akadnak hibái, de melyiknek nem.
    Voltam már T-s kb 9 éve lógnak 800 forintommal és annak kamataival, de már letettem róla.

    Voltam már fibernetes, rémálmaimban se jöjjön elő. Drágán szart. vagy azt sem kaptam, valamiért mindig harcolnom kellett velük. TV hol volt, hol nem, a net szintén. saját tulajdonú stb után egyszer csak bérleti díjat kezdtek kiszámlázni, stb.

    Mióta UPC átvette, hibák száma minimálisra csökkent, TV jelminősége kategóriákat javult, a net csúcsidőben lassul, de jó tízszeres tempót kapok olcsóbban mint a fibernél.

    A kábel és csatlakozó gondokról azért olvasol itt aránylag sokat, mert akinek régebben szar kábellal és csatlakozóval működött az analóg adás, az a digitálishoz kevés lesz.

    Ha a környezetedben más UPC-snek nincsenek gondjai, a kábelezés, osztók rendben vannak nálad és a bejövő jel szintjét rendesen beállítják, sok gondod nem lesz jó eséllyel.

    Természetesen akad a UPC-ről is horror történet, ( ismert 28-as körzet, az olyan mint a Bermuda háromszög), de az Invitel is képes csodákra (pláne az üzletkötőik), ajánlották nekem a friss üvegszálukat, de alapvető kérdéseimet nem tudták megválaszolni, csak azt hajtogatták milyen qrva jó lesz nekem ha beköttetem.

    kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

Új hozzászólás Aktív témák