Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    Szóval akkor azt mondjátok, hogy a UPC nem fog foglalkozni a wifi problémákkal?

    Azért bosszantó, hogy egy szobában a Ubee HGW-vel is néha nem töltenek be dolgok, (pl index képek félig betöltenek, aztán stop... facebook üzenetek nem mennek el, csak orbitális késéssel) egy fékony fallal arrébb +2 méterre, meg a youtube videók úgy jönnek, hogy folyamatosan bufferel. Pedig általában speedtest 15 mbitet mutat, nálam 35-40-et. db értékek is rendben vannak. Érdekes módon file letöltések gyakran tökéletesek, upspeed is kiváló google drive-ra. Viszont sima webnél gyakorlatilag lemondtunk az értelmes netezésről 120 mbites csomaggal... Tudom más környezet, más helyzet, de másik lakásban ismerősömnek ugyan ilyen Ubee volt, ugyan ilyen 120 megás csomag és hasított.
    Régi routerrel bridge módba állítva a régi 2000 ft-os TP-link router sem működött...és minden ilyen állítgatással, végleg megdöglik, resetelni kell az egészet.

    Szóval elképzelhető, hogy ez a Ubee döglött be? UPC gondolom azt fogja majd mondani, hogy a wifi-vel nem foglalkoznak... Tehát vegyünk 15 ezerért minimum valami értelmes routert? Ez az egyetlen megoldás?

    Mod: Annyi kiegészítés: hogy sok eszközzel használjuk. 4-5 laptop, több telefon és tablet is - de nem állandóan nagyrészt idle-ben vannak. Emellet nagyon sok wifit lát a környéken, néha 100-at is, viszont minimális jellel. Talán 1-2 aminek néha közepes jele van, tehát messze az Ubee adja a legmagasabb SNR-t, és zöld fullos jelszintet - ezért sem értjük...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák