Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    válasz UnSkilleD #30037 üzenetére

    Gyorsan, egyszerűen: mind a két oldalon volt hiba, upc már korábban orvosolta a saját oldalán. Még én is mondtam eleinte hogy letöltés közben packetloss jelentkezik, és azzal egyens arányban le-le zuhan a sebesség. Ezt megoldották. Nyilván nem volt optimális minden beállításuk ehhez a sebességhez.

    Az én oldalamon a win8.1 kavart be. Win7-el stabil, nem esik le a sebesség, és ha a hálózati terhelés engedi, felmászik 62mbyte/sec-re a sebesség. Egyszálon még mindig necces, de az sose volt túl fényes UPC-nél, legalábbis nálam, de ez annyira nem is érdekel. Az, hogy a win8 miért szarakodott, nem tudom, de több ilyen esetről olvastam. Az biztos, hogy nem a gép hardverrel volt gond, több ssd benchmarkot is futtattam, több drivert is próbáltam, minden tökéletes volt - elvileg - gyakorlatban azonban nem.

    Ami viszont aggasztó: 15 csatorna. Tegnap még éjfél környékén is 350-380 megabit volt elérhető az 500-ból. 15 csatorna, akárhogy is nézem, ~750 mbit kb. Ez így elég kevésnek hangzik azért. Kiváncsi vagyok hogy tervez-e több letöltési csatornát bedobni a UPC a közeljövőben, főleg ha így emelgetnek minden új bekötést 120 megára meg azért egyre többen találják meg az 500-as csomagot is.

    ja, és kaptam egy fülest, hogy a hitron magas lanping nem fog változni, hacsak a hitron maga nem javítja ki, bár ez már az eszköz megjelenése óta így van szóval kevés az esély.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák