Új hozzászólás Aktív témák
-
hohohohóó...
csendes tag
A gagyi gumirozást cserélhetnék már le valami tartós, recés műanyagra.
-
Filtro
csendes tag
válasz
hohohohóó... #1 üzenetére
Szívemből beszélsz, agyrém az a borítás.
Ez még mindig egy irdatlanul túlárazott termék.
Nekem a kb 9 évvel ezelőtti verzió van (micro usb port, bluetoot nelkül). Abszolút célközönség vagyok, de hihetetlen, hogy semmilyen érdemi innovációval nem tudtak előrukkolni. Valszeg nem is kérdezték meg a felhasználókat, hogy mire vágynának, pedig ez egy elég zárt közösség. Akinek van ilyen, az valszeg gyakran is használja. Ok, jól jön a BT kapcsolat, de aki CAD-re használja, annak van usb portja bőven. USB-C port nyilván kell, mert már mindenbe az van, de a belső akksit miért nem lehetett mondjuk az eredeti (500 mAh) tízszeresére növelni, hogy csak 3 havonta kelljen tölteni, mindt egy Kindle-t? -
Meridian
senior tag
érdekes konstrukció. (a előttem szólok méltatták a kivitelezés/gyártási minőségét - én ehhez nem tudok hozzászólni, mivel nem fogtam még a kezemben)
Bárcsak végre lene egy ilyen a gamer billenytűzetek közt is.
Régen volt. Úgy hívták: ZBoard Merc.(neten rá lehet keresni, ma már nem gyártják)Szóval nem kellene a spanyolviaszt újból feltalálni, csak egy ilyen billentyűzetet gyártani, annyi fejlesztéssel, hogy a gamer rész is, és a numerikus rész is külön leválaszható legyen, mivel így a billentyűzet meglehetősen széles. De ha játék közben eltávolításra kerül a numerikus rész akkor nem. Normál használatnál vissza a numerikus és lecsatolni a gamer részt.
Egy ilyen billentyűzet sok pénzt megérne. De senkinek nincs gondolata arra, hogy gyártsa. Pedig készen van már. Mechanikus változatban pedig megérné az árát is.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz
hohohohóó... #1 üzenetére
igen. én visszakapartam a műanyagig, így is teljesen jó. amikor megjelen a sima talán akkor vettem, 2008 talán. jó cucc. nagyon-nagyon pontosan lehet a térben mozogni vele.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
miqlas
senior tag
Nekem is az eredeti van, a gumírozása is meg van. Volt egy év, amikor nem használtam, elkezdett lerothadni róla (ragadóssá kezdett válni) - azzal tudtam megmenteni, hogy hintõporos tenyérrel körbetapogattam a gumírozott részt. Azóta hibátlan!
Windows 11 alatt használom a 3DxWare 10.6.4-es driverrel.42
-
copass
veterán
válasz
flashpointer #13 üzenetére
nekem sose csinált ilyet random. csak ha az asztalt vered vagy mechanikus billentyűzeten csapkodva gépelsz deskmat nélkül akkor a rezgést mozgásnak érzékeli.
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Lionel
csendes tag
Igaz "hivatalosan" nincs driver, de a sok éve nem támogatott Space Mouse Pro-m tökéletesen működik a legújabb driverrel. Az egyetlen hardverem, aminek a beszerzését nem bántam meg, és a mai napig boldog vagyok, hogy rászántam magam a megvásárlására. Bármely 3D-s munka sebességét a többszörösére emeli.
-
Szemjuel
tag
én először a cikkben említett verziót vettem. Ahogy látom semmi se változott 12 év alatt. Aztán volt a kijelzős verzió is. Mindkettő abszolút zsákutca. A gombok ergonómiailag hibásak, rossz a nyomásérzet, és nem olyan helyen vannak a gombok ahol lenniük kéne, és sosem annyi amennyinek lenni kéne.
Viszont!
A kicsi, a spacemouse hibátlan, ha befejeződne a gyártás vennék gyorsan 2-t, tartson ki amíg lehet. Billentyűzet mellé téve féltem tőle, hogy sok lesz a perifériák közötti váltás, de nem, sőt, mondhatnám ennyi kell is a kéznek. Napi 8-10 órát szoktam használni, és úgy 2 hónap után egyértelműen minőségi ugrás a korábbi bill+egér kézgyilkos kombinációjához képest.
Ezen a billentyűzeten agyalok még, de naaagyon drágáért megy, ráadásul csak jövő júniusban jelenik meg...
https://naya.tech/ -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Melyiket próbáltad? A hüvelykujjasakat én sem szeretem, de amiknek középen van egy nagyobb golyójuk, azok egész komfortosak tudnak lenni (pl. Logitech Trackman Marble, Kensington Orbit széria vagy GameBall).
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 3D-s virtuális terekben való mozgást játszi könnyedségűvé varázsoló megoldás kétféle vezeték nélküli kapcsolatot támogat.
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk tudta, hogy baj van a Tesla Autopilot rendszerével
- Apple Macintosh által ihletett PC-ket jelentett be az AYANEO
- További aktív témák...
- Elitebook 840 G9 14" FHD+ IPS i7-1265U Iris Xe G7 16GB 256GB magyar vbill ujjlolv WIFI 6E gar
- 2023 MacBook Pro 14" M3 8C CPU / 10C GPU / 8 GB/ 1 TB / Bontatlan
- 2023 MacBook Pro 14" M3 8C CPU / 10C GPU / 8 GB/ 512SSD / Bontatlan
- 583 Eladó Pár napot ment Hp Victus 16,1 FHD laptop 512SSD 8GB DDR4 Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti Ajándék
- 2023 MacBook Pro 16" M2 MAX - 12 CPU / 38C CPU / 32GB / 1TB SSD / Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest