Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Jó játék. Picit egyszerű, a történet is, de egy interaktív mozijátéknak ennyi bőven elég. A Heavy Rain-t hogy istenítették... szerintem eléggé bénácska volt, nem rossz, de azért...
A Beyond Two Souls jó volt, csak picit elvont. A színészt viszont felismertem az elején, de azt hittem lopták.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
.LnB
titán
Megérdemlik, nagyon jó játék.
Nem rég el is gondolkodtam azon, hogy vajon a Quantic Dream a Sony live service agymenésének lett e az áldozata? Lehet, hogy őket is rá akarták állítani egy olyan játék fejlesztésére, ők meg mondták, hogy akkor inkább lelépnének?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
senior tag
Szerintem csak arra gondolt, minél több pénz megy be, annál több bankót tudnak megfogdosni megszaglászni a készítők, és emiatt annál több ilyen jó játék lesz. Nekem a Heavy Rain is tetszett, előtte egy kád pénzben fürödhetett a menedzsment, az olyan jó volt.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
addikt
Sőt, tovább megyek, ki tudja még mennyi eladást produkált volna akkor, ha még Nintendo Switchre is kijön!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Polllen
nagyúr
A Heavy Rain után nehéz szívvel vettem rá magam, mert az nem tetszett annyira, de ez a játék zseniális és egyedülálló. Én mondjuk psn plus-ban játszottam vele.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
addikt
Megérdemlik a jó számokat, csak így tovább!
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
DrakeWood
csendes tag
És még mennyien letöltötték PC-re más helyekről ki tudja mennyi eladás lett volna így. Én imádtam még PS -en toltam
[ Szerkesztve ]
XBOX360 4EVER
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB