Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter9228
aktív tag
Ezt benéztem... Véletlenül V-t raktam H helyett:
056 Real soc. - Rayo Vall. V 6.55
Remélem a sors akarta így és bejön.
-
Víz Elek
senior tag
Megpakoltam!
Hajrá!Samsung S9
-
L_YKing
addikt
Rakta valaki Chicagot? Nyertem virtuálisan pár ezret.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Pepeninho
őstag
válasz Daniel Alves #51555 üzenetére
Én továbbjutóra tettem. Szerintem tizik is lesznek!
Ps4, Xiaomi 11T
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
PRO_KoRa
tag
Szerintetek kuban-rosztov 50:00 előtt lesz gól? 8x odds
-
gyuromoj
veterán
Elmúlt két éjszaka csak beírtam az NHL-es megérzéseimet, de nem raktam meg őket. Jöttek is szépen.
Mára ezeket néztem és ha megrakom akkor most tuti el fognak menni:Pittsburgh+Anaheim
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
doboka98
tag
Heló srácok! Kíváncsiságból meg szeretnék kérdezni valamit. Facebookon vannak ilyen tippsterek, akik 100%-os meccseket biztosítanak többszáz euróért (mondván, hogy már megbeszélték a klubbokkal stb.); vannak képek és videók is bizonyításra. Na ez mennyire igaz? Csak kíváncsi vagyok, ennyi.
-
Ps Vita
őstag
Ment két 3/4-a kami..hátha beüt
-
-
föccer
nagyúr
válasz doboka98 #51567 üzenetére
Aham, persze. Egyrészt Photoshop világában élünk, másrészt az, hogy valami mekkora tétben játszik, csak bankroll és döntés kérdése. Ha 10 szelvényt megteszek 100.000 euróval és 1 nyer belőle, akkor is fel tudok tenni a face-re egyet, hogy mekkora király vagyok nem?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
yogibear
addikt
Nagyon pakolhatják a ht/ft 2/1-et, ha mindenhol droppolt lefelé... Bet365-ön 29 -> 15
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
doboka98
tag
válasz föccer #51571 üzenetére
Nem a szelvény volt 100k. Hanem a nyeremény. 100 euróval tette a meccseket, csak mondom, hogy elég nehéz akkora oddsot eltalálni. És videót raknak fel. Bár nekem mindegy, csak ott árulják el magukat, hogy pénzt kérnek ezért. Ha úgyis nyernek annyit, akkor miért kérnének pénzt még?
-
föccer
nagyúr
válasz doboka98 #51574 üzenetére
Videót is meg lehet hamisítani, az nem jelent semmit. 1000-es oddsot is ki lehet fogni, csak elég nagy mák kell hozzá + nem árt ha igen jól tájékozódott valaki. Ha valaki nagyon pörög a sportfogadásban (évek óta), akkor össze tudja szedni a publikus infokból, hogy jó eséllyel mi várható. A többi meg mázli kérdése.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
A bukó szelvényem .
-
yogibear
addikt
válasz Kolosszus01 #51575 üzenetére
♣ ♣ ♣ ♣ NYEREMÉNYJÁTÉK ♣ ♣ ♣ ♣
Nyerj 20.000 Ft értékű fogadást,amit bármire feltehetsz, bár mekkora legyen az a szorzó. + egy Barcelona ágynemű garnitúrát kibontatlan csomagolásban.Hogy aztán egész éjjel ne tudjak aludni? Na azt már nem.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
válasz doboka98 #51574 üzenetére
Ne foglalkozzál ilyenekkel, 100-ból 99 kamu oldal. Csak a biztos pénz szerzésre megy. Ennél még pofátlanabb az amikor arra kér, hogy "alá" regizz be, ami után ő még pénzt is kap ha te fogadsz (mint a rulett stratégiás oldalaknál elhelyezett link). Csak gondolj bele, neked van tuti tipped, akkor miért próbálnál vele egy kis aprót keresni? Csak elég tisztességesen megpukkasztani és örülsz az ingyen millióknak. Esetleg 1-2-3 nagyon jó barátnak adnád csak ki a tippet.
B-L-A-C-K: Ez már a nagyon kiforrt tuti stratégia....
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
föccer
nagyúr
válasz doboka98 #51577 üzenetére
Nem belsős infóra gondoltam. Ki lesz a pályára lépő, ki lesz a csere keret, milyen idpjárás volt/ várható a pályán, kik a sérültek, kik az eltiltottak, ki milyen formában van. Van-e a csapatnak egyébb, meccsei és azok mennyire fontosak, a játékosok megkapták-e a fizetésüket, milyen kapcsolatban állnak az edzőjükkel stbstb...
Ezek mind olyan infók, ami egy tapasztalt sportfogadónak kincset érnek. Pl, ha egy csapat pikkel az edzőre, tuti, hogy vastagon alúl teljesítenek (lásd MU utóbbi fél éve). Ha nincs stabil pénzügy, szintén szarnak a játékba. Ha a kezdőbe beraknak egy tehetséges újoncot, az tuti, hogy hajtani fog, mint a bolod és fúzó személy lesz a meccsen.
üdv, föccer
-
giigz
veterán
HV71 X ment volna 3,80-ért egy ezressel, de lusta vagyok elmenni...
-
föccer
nagyúr
válasz janos1988 #51585 üzenetére
Oké, de tételezzük fel, hogy a meccsek nem több, mint 10% van megbundázva.
üdv, föccer
-
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #51594 üzenetére
Életem nincs, nemhogy kamim...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #51597 üzenetére