Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
Steam-en megvettem a megjelenés napján és lenyűgözött mind maga az összeállítás, mind a Mechner munkája amit akkor belerakott ebbe a játékba.
Ez volt az a játék ami miatt irigyeltem azokat akiknek C=64 gépük volt (Spectrum-re csak évekkel később jelent meg). Amikor egy hétvégére elcseréltük a gépeket, csak a Karateka-val játszottam és nagy öröm volt amikor előszőr sikerült eljutni a bigéhez a játék végén.
Nem sokkal később jött a 'The Way of The Exploding Fist' (ami már volt Spectrum-ra is) és kb mindenkinek az volt a véleménye, hogy baromi jó egymás ellen kűzdeni, de a Karateka-nak sokkal jobb a mozgása mint a Fist-nek... -
cinemazealot
addikt
"Van-e értelme játékot készíteni egy játékról?"
Star Wars: Behind the Magic (1998)
Ha nem is játék és nem is elsősorban játékról készült, de egy kvízkérdésekkel gazdagon tarkított, nagyon látványos és szórakoztató interaktív CD-ROM volt ez a maga idejében. Internet híján a különböző számtech. magazinok CD mellékletein túl ez volt az egyik fő információ forrásom a SW univerzumába (amiből azért készült játék is rendesen, és emlékeim szerint ez a CD-ROM még az azok által képviselt történeti szálakat is érintette valamilyen szinten).[ Szerkesztve ]
-
maputo
tag
Kíváncsi vagyok, hogy a Prince-ből is lesz-e ilyen kiadás. Pontosabban arra, hogy az ubi engedi-e. (Sőt, nincs olyan sok ismert játéka Mechnernek. Csomagolhatták volna egybe a kettőt.)
Az engem jobban érdekelne, ez kimaradt, nosztalgia nélkül nincs sok értelme.[ Szerkesztve ]
-
Vincent_
aktív tag
Mint egykori C64 tulajdonos, csak állva tapsolni tudok a kezdeményezés előtt!
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
scdlsc
aktív tag
Ez és az "Atari 50: The Anniversary Celebration" is megjelent Gogon.
-
sherlock82
senior tag
Szerintem bármelyik játékról van értelme valami hasonlót készíteni, ami mondjuk ekkor tájt jelent meg vagy ami 90 - es évek végig jelent meg.
Az mind kellemes nosztalgia érzés.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Necroman_Mk2
őstag
Azon csodálkozom, hogy a cikkben nem volt egy keretes írás, miszerint Jordan Mechner az öccsét... Bocsi, csak éppen darálom a Checkpoint podcastokat (és nem értem, hogy Mazurnak ez miért akadt be ennyire...)
A kiadás meg tényleg dicséretre méltó, a CGA-s PC kiadás miatt meg ne fájjon a szíved, ha már szegény így néz ki ,miközben a C64 verzíó több színt használt.#2 cinemazealot Ó, ez megvolt nekünk is. A fegyvertesztelésen hatalmasakat nevettünk
Egyébként akkoriban, az internet és a Wikipedia széleskörű elterjedése előtt sok ilyen multimédia CD megjelent.#8 sherlock82 +1
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Don Vittorio
őstag
Atari 800XL-en toltam. 87-90 között. Akkor váltottam PC-re.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen