Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
válasz
BoneDragon #51 üzenetére
Annyira szar, hogy kézről kézre jár a kontroller.
-
BoneDragon
veterán
Joe kicsit megkésett vele, de itt hagyom...
The Lord of the Rings: Gollum - Angry Review [WORST GAME OF THE YEAR!?!]Karóra kéne húzni azokat, akik ezt csinálták...
-
A videójátékok nagyon messze vannak a "legfejlettebb" és "legösszetettebb" szoftverektől.
Viszont többnyire ezek a legtöbb ember számára értelmezhető, leglátványosabb fajta szoftverek, következésképpen nagyon jók lehetnének imázs-építésre, reklámra. Az 5G hálózatok szoftverei, az önvezető rendszerek, modern tömegközlekedési hálózatok, kreatív szoftverek kevésbé izgalmasak a legtöbb embernek.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
homerhamm
addikt
válasz
Neurotoxin #42 üzenetére
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
törölt tag
Egy kisebb európai országnak elég jó deal. Munkahelyek ahol ált. pont gondot okoz a művészek, értelmiség foglalkoztatása. Ha még be is jön akkor extrém jó export ereje van.
1mil eladás $50-70 EUR bevétel már egész jó, és ezek manapság kezdő számok egy valamit is érő játékra. CDPR a Witcherrel jó referencia pont, és persze lehetne feljebb is.
Gyors Google: As of May 2023, The Witcher 3: Wild Hunt being the most popular title of the entire series, has sold over 50 million copies
Csak hát ahol ált a pénz van, ott értés nincs hozzá
.
-
Neurotoxin
őstag
Gol.l.Am, Will.I.Am után szabadon
@nexplo:
@myckey: Még "új hús" voltam BP-en, mikor bevitt minket a Hősbe a GPS...Mikor kinéztem a kereszteződésben az utcanévtáblára és megpillantottam az ikonikus szöveget a falra fújva, hogy ne igazán álljak meg a STOP táblánál, bent volt a zabszem.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
cami][us
senior tag
válasz
PowerBuldog #4 üzenetére
Szokásos.
-
VIC20
őstag
GollAm!
-
Gubu0101
veterán
Azt azert nem mondanam,hogy jatszhatatlan,el lehet vele lenni.En mar majdnem a vegere ertem.Grafika meg annyira nem is de a karakterek azok tenyleg szornyuk.Legalabb volt annyi eszem,hogy a free verzioval jatszok es nem vettem meg
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
BoneDragon
veterán
-
zz top
tag
Gollum, aki inkább úgy néz ki mint Quasimodo kisiskolás korában
.
Lehetne a címe inkább akkor már Quasimodo szimulátor. -
A Molyember
tag
Ezek tul balfszok (vagy lustak) voltak ahhoz, hogy egy minosegi sztorit, kuldeteseket, jatekmenetet lerakjanak az asztalra amitol nem unja szarra az agyat az ember. Az okadek modellekrol, 2 fillert nem ero mesterseges “intelligenciarol” mar szot sem ejtek.
Am mindennek tudataban meg ez sem akadalyozta meg oket abban, hogy a tunde nyelvet, vagy a kibebszott LORET(!!) ne monetizaljak. Undorito ceges lehuzas, ami arra alapoz, hogy majd a nev eladja sajat magat. Remelem csodbe mennek a gcibe ezek utan.
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
Neurotoxin #24 üzenetére
Én se játszottam vele. A GTA-ból a Vice Cityvel játszottam utoljára, de nem túl sokat. Nem az én világom az ilyen típusú játék.
A játékhoz hozzászólva, már az első hírek érkeztekor tudtam, hogy oltári nagy bukás lesz a játék minden tekintetben.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #24 üzenetére
Nem cask Te
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Neurotoxin
őstag
Azokra a játékokra nézve is sértő! Egyébként én vagyok kb az egyetlen ember a Földön, aki a GTA V-el nem játszott, lehet, hogy ebben az uborkaszezonban (amíg ki nem patchelik játszhatóra a Dzsedáj: Szörvájvört) kipróbálom a nextgen (actualgen
) változatot, csak elbizonytalanodtam, hogy a kampányhoz melyiket is kell megvennem
[ Szerkesztve ]
-
n4n3x
csendes tag
válasz
Neurotoxin #20 üzenetére
Én azt nézem hogy a ~2011-es Skyrimnek volt hasonló grafikája amikor low grafon nyerbáltam havernak az E5500/2G RAM/HD4350-es konfigján 1280x1024-ben...
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Neurotoxin #20 üzenetére
Abban az időben azért volt egy Last of us meg egy Gta V, szóval még azt se
-
Neurotoxin
őstag
A karakter grafikája nem hogy a prevgen, de leginkább az X360/PS3 erát tükrözi...
-
homerhamm
addikt
Vannak ennek a játéknak pozitívumai?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Lassan kezdem megérteni, hogyan jöhettek létre olyan csodák 15-20 éve, mint a Mesterlövész, a Stalin Subway vagy a Mortyr.
-
válasz
Armagedown #9 üzenetére
Valami 260 millió euróba került a Cyberpunk 2077 előállítása. (300 millió dollárra emlékeztem, pont a Terminátor 2 220 milliós annó rekordkötségvetése miatt ragadt meg.)
Hangos volt tőle a sajtó, persze előfordulhatnak pontatlanságok de arányaiban ehhez képest a 10 millás állami hozzájárulás a 260-hoz, ugyebármiről is szól, nem sok vizet zavart. Egy országnak ez egyrészt bevétel, másrészt a polgárainak egy lehetőség nyersanyagok birtoklása nélkül GDP-t termelni.
[ Szerkesztve ]
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
válasz
PowerBuldog #4 üzenetére
Alapítsunk már egy Nemzeti Játékfejlesző Irodát! Felveszünk 1mrd FT támogatást, a chat GPT fizetős verziójával íratunk valami kódot azt csatoljuk a számlához, majd kirakunk egy szépen megfogalmazott közleményt, hogy nagyon sajnáljuk, mi mindent megtettünk, jó játékot.
A profitból még lombkorona sétányt is készítünk.[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Hegyirabló
veterán
válasz
PowerBuldog #13 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni, szerintem is furán néz ki.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hegyirabló #12 üzenetére
Mondjuk nincs is azzal baj, ha nem a filmes designt használják. Az már sokkal nagyobb baj, hogy amit használtak az sz@r
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Hegyirabló
veterán
válasz
PowerBuldog #11 üzenetére
Nem írtam, hogy nem vettek jogokat. Ezer oka lehet annak, hogy a korábbi Gollum dizájnt nem használhatják. Ha jól emlékszem a filmes jogok a Warnernél maradtak, ami rögtön választ is ad a kérdésre, hogy miért nem használhatják a filmes Gollumut. De mindegy, akkor nem azért van.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hegyirabló #10 üzenetére
Ha használhatják a LoTR címet akkor kellett venniük jogokat is.
-
Hegyirabló
veterán
Ez valószínűleg jogi okok miatt van, mert 2022-ben változás lett a tulajdonosban.
-
Armagedown
őstag
válasz
PowerBuldog #7 üzenetére
Így van, 10 millió eurót toltak bele a CyberPunk 2077be.
Sajnos az erről szóló cikket már nem találom.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Z_A_P
addikt
-
PowerBuldog
veterán
Úgy tudom a német államtól kaptak pénzt a játékra (€2M -t). Így valószínűleg teljesen mindegy volt milyen lesz a végeredmény, csak valami jelenjen meg, hogy lekönyvelhessék.
-
Wellin9
tag
Amellett, hogy a játék teljesen játszhatatlan, az az érthetetlen, hogy miért pont Gollum-ot választották a kreatív fejek fôszereplônek. Még, ha legalább közepesre is sikerült volna a játék, akkor se hiszem, hogy túl sok embert érdekelné ez a sztori.
-
Sirandrish
legenda
Ez is egy olyan játék amit ha valaki le is emel a polcról, azt csak a neve miatt teszi..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Gyűrűk ura jogainak felhasználásakor meglepőt lépett a német Daedalic: a sok lehetséges karakter közül ők Gollamot nevezték ki főszereplőnek. Vajon jó ötlet volt?