Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6 kampány teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Origin
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Remek kis teszt lett..
Itt el is mosolyodtam.."fehér cucco ritkaságú"...
Bár ugye tudjuk hogy azok fehérekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
senior tag
Az Echok idézése tényleg körülményes tud lenni (már a TotK-ban is panaszos volt az inventory management), de ezen kívül nem tudok rá rosszat mondani eddig. Igaz, még eléggé az elején vagyok így 2 dungeon után, viszont eddig teljesen hozza a Zelda hatást. Külön élvezet volt Gerudo Townba minden trükközés nélkül besétálni
Lesz egy 10+ órás utazásom, szóval tudom pótolni az eddig kiesett játékórákat@Sir Andrish
Azon engem is megmosolyogtatott De pontosabb lenne egy ritka, mint a fehér cucco bosszú nélkül vagy valami hasonló, bár úgy meg a közmondásos utalás talán kevésbé lenne érthető.The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
gliskard
senior tag
kb 4-5 óra játék után azt tudom mondani, hogy (megint) beszippantott a 'Zelda'...
BotW és a TotK után egy erősen átdolgozott vizuálissal és játék design-nal is hozza azt a fajta 'Zelda' élményt amire mindig rácsodálkozom kb a 'The Minish Cap' óta.
Az is fantasztikus, hogy egy olyan HW-en oldották ezt meg ami 2017-es megjelenéskor sem volt túl acélos.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony ZV-E1 BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest