Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Tetszett, hogy próbálták növelni az interakciók számát, mintha rendes mászkálós játék lenne, de a QTE-ből zavart, hogy ilyen kevés van.
Meg az elágazások is jóval lájtosabbak és ha nem a fejlesztők által választott utat választom, akkor sok esetben menthetetlen lesz a karakteremnek a helyzet. Ráadásul sok helyen elég vontatott a sztori.
A végső harc meg felér egy paródiával...
Összességében viszont még mindig nagyon jó game, kategóriájában a legjobb sorozat.Ráadásul pc-n, ha dx12-ben játszottam kis trükközéssel,-így volt benne RT is- így viszont iszonyú instabil volt az egész.
Remélem jövőre már áttérnek unreal engine 5-re."It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GodGamer5
addikt
Fejlesztőknek elvileg már elérhető kb bő egy éve az UE5, ezért reménykedek benne, hogy csendben átállnak rá, mert egy új szezont elkezdeni úgy, hogy 4 évig ugyanaz lesz az engine, egy olyan játéknál, ami már (remélhetőleg) nem jön prevgenre, elég necces.
"It's not a Loop, it's a Spiral"
-
CoLoX
újonc
Én a TheVR-tól nézem a végigjátszást, szerintem egész jó lett a játék.
-
törölt tag
Tény,voltak/vannak hibák a játékban, de összességében ez a game tetszett legjobban a sorozatból. Köszi az írást!👍🏼
-
DS39
nagyúr
Nekem a House of Ashes jobban tetszett.
-
interstate76
addikt
Én még csak most játszom a Man of Medan-nal - jól érzem az eddigi kommentekből, hogy javuló tendenciát mutat a széria?
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - külső merevlemezek | takarító robot | e-roller | karácsonyi, napelemes és mozgásérzékelős világítások | Logitech vezeték nélküli billentyűzet | gyönyörű művirágok | vezeték nélküli pumpa
-
eami
addikt
válasz
interstate76 #7 üzenetére
szerintem igen
-
Jhonny06
veterán
válasz
Az irányíthatóság javult, kevésbé frusztráló a hülye kameranézet, de egyébként teljesen szubjektív, hogy az adott rész bejön-e valakinek, szerintem objektíven nem nagyon lehet értékelni ezt a játékot. Attól függ, hogy bejön-e az adott helyszín, a karakterek, párbeszédek, stb. Ilyen szempontból nem mondanám, hogy az egyik jobb lenne, mint a másik.
-
Decske
aktív tag
válasz
Játékmenetben igen. Történetben a House of ashes szerintem a mélypont, de még az is bőven fogyasztható.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
snecy20
veterán
Játék ez egyáltalán? Vagy csak interaktiv mozi?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
interstate76
addikt
Köszi mkinek a válaszokat!
Az a fura nekem, hogy az Until Dawn-ból nem emlékszem olyan bénázásokra a kamerával, mint amik a Man of Medan-ban előfordulnak. Bénábbak lettek a fejlesztők vagy az én emlékeim szépültek meg?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - külső merevlemezek | takarító robot | e-roller | karácsonyi, napelemes és mozgásérzékelős világítások | Logitech vezeték nélküli billentyűzet | gyönyörű művirágok | vezeték nélküli pumpa
Új hozzászólás Aktív témák
gp Féltávhoz érkezett a Dark Pictures horrorantológia: megjelent végre a negyedik rész is. A játékmenet hasonló a korábbiakéhoz, a történet viszont ezúttal egy horrorhotelbe vezet.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest