Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Uhh... Pedig lett volna idejük, legalább bugmentesre megcsinálni. Mondjuk nem bánom, mert mire sorra kerül nekem, már talán nem lesznek benne ezek a hibák.
Érdekes, hogy nem akarják az Inside-hoz hasonlítani. Amikor a cikkben a 04.png egy az egyben olyan, mint ha az Inside-ból lenne.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
beef
őstag
Külön "dícsérendő", hogy a PC GamePass-ban lévő verzió csak kontrollerrel működik.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Tegnap este toltam vele bő fél órát, de elég frusztráló volt és érthetetlenül gépigényes.
Az Inside-ra hasonlít, de annál jóval gyengébb.
Kár érte."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
NoMagix
addikt
Xbox -on nekikezdtem, kb. 1-2 órát toltam bele, de le is töröltem, fusztráló az egész és az irányítás sem tetszett.
Az inside klasszisokkal jobb volt. -
ceia
őstag
"Mágikussá vált kar" anyám borogass. Nem Grath szavai nem tetszenek, ez még vicces is, hanem ami a játékban van. Meg úgy az egész játék. Nem kelt bennem olyan hatást, hogy hú, ez már klassz, de jó lenne ezt lejátszani. Dehogy.
Előbb mennék sétálgatni az It's Winterben..it's more fun to compute
-
eL Geri
őstag
Én most végigjátszottam. Nekem tetszett, kb. ezt vártam tőle.
Szóval akinek pl. van Game Pass-a, azt szerintem adjon neki egy esélyt, ha szereti az elvontabb mászkálós indi-ket.
Bug-gal már nem találkoztam.
Irányítás, kezelés meg szerintem kb. szokásos ebben a stílusban.
Nem hosszú, de én kifejezetten szeretem mostanában a rövid játékokat. A vége meg már úgyis kicsit fárasztó, szóval pont elég.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az új LOGOUT!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple notebookok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN - Eladó XBOX SERIES S 512GB
- Playstation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen