Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uhh... Pedig lett volna idejük, legalább bugmentesre megcsinálni. Mondjuk nem bánom, mert mire sorra kerül nekem, már talán nem lesznek benne ezek a hibák.
Érdekes, hogy nem akarják az Inside-hoz hasonlítani. Amikor a cikkben a 04.png egy az egyben olyan, mint ha az Inside-ból lenne.Homo Ludens // Amateur cyclist // "If I could be like Mike"
-
beef
őstag
Külön "dícsérendő", hogy a PC GamePass-ban lévő verzió csak kontrollerrel működik.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Tegnap este toltam vele bő fél órát, de elég frusztráló volt és érthetetlenül gépigényes.
Az Inside-ra hasonlít, de annál jóval gyengébb.
Kár érte."Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik.
-
NoMagix
addikt
Xbox -on nekikezdtem, kb. 1-2 órát toltam bele, de le is töröltem, fusztráló az egész és az irányítás sem tetszett.
Az inside klasszisokkal jobb volt. -
ceia
őstag
"Mágikussá vált kar" anyám borogass. Nem Grath szavai nem tetszenek, ez még vicces is, hanem ami a játékban van. Meg úgy az egész játék. Nem kelt bennem olyan hatást, hogy hú, ez már klassz, de jó lenne ezt lejátszani. Dehogy.
Előbb mennék sétálgatni az It's Winterben..it's more fun to compute
-
eL Geri
őstag
Én most végigjátszottam. Nekem tetszett, kb. ezt vártam tőle.
Szóval akinek pl. van Game Pass-a, azt szerintem adjon neki egy esélyt, ha szereti az elvontabb mászkálós indi-ket.
Bug-gal már nem találkoztam.
Irányítás, kezelés meg szerintem kb. szokásos ebben a stílusban.
Nem hosszú, de én kifejezetten szeretem mostanában a rövid játékokat. A vége meg már úgyis kicsit fárasztó, szóval pont elég.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Már megint itt vannak az idegenek, így nincs más hátra, mint fogni a kutyát és mágikussá vált karunkat, és menni, menni, menni a család után.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB SSD játékkonzol dobozában garanciával!
- PS4 PRO SPIDERMAN EDITION - SPIDERMEN JÁTÉK 3 DB KONTROLLER, Barcelona-s kontroller eladva
- Eladó Nintendo 3DS XL Red Black
- Xbox Series kontroller - Robot White - dobozzal, még garanciális
- Microsoft XBOX ONE 500GB Fekete + 10 DB Xbox One játék
- Nintendo switch bal Joy-con kontroller + strap kék Eladó
- Elden Ring ps5
- The Last of Us poszter/plakát 50x70cm+10 matrica
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4,PS5,Xbox,PC
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4,PS5,Xbox,PC
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest