- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Valorant
- PlayStation 5
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
válasz janeszgol #47 üzenetére
Csinálj már lécci egy összehasonlító tesztet a 2015 körüli csúcstelefonok, mondjuk Samsung s5-s6, és e között. Kijelzo, kamerák, szolgáltatások, gyorsaság... És vedd bele a matekbe, hogy azok anno másfél havi átlagfizetésbe kerültek, ez a Tecno meg mondjuk 2 napi átlagbér. Nyilván Te is a saját többszázezres telefonoddal veted össze ezt, de az almát ne a körtéhez hasonlítsuk már és fogadjuk el, hogy rengeteg ember igényeit tökéletesen kielégíti egy ilyen telefon.
-
janeszgol
félisten
Hat ez a telefon ma már egy tragédia. A 2015-ös időket idézi, akkor tök jó lett volna. Ezt viszont imádtam a tesztben:
"... bár nem is alkalmas ez a HD panel a Mr Inbetween végignézésére, amivel legtöbb olvasónk, akinek tetszett a Maffiózók, tartozik magának."
-
bitblueduck
senior tag
válasz Dr.FantastiK #45 üzenetére
Azért a vígan egy kicsit túlzás. Barátnőm egy 2012es droidot használ 4.0 van rajta de azon már a store sem megy ha egyáltalán elbírna egy mai böngészőt vagy más appot. Ébresztőórának viszont jó. Másik telóján 7es van azon a telekom app lesz unsupported nemsokára asszem. Meg az ilyen kínai csodáknál láttam már olyat hogy 1 év alatt kb malware store lett belőle, szutyok doogee teló. Papíron az sem volt rossz de ára volt az olcsóságnak. Mint amikor tévére 2 év után jön egy frissítés ami csak annyit csinál hogy telerakja reklámokkal
[ Szerkesztve ]
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Dr.FantastiK
őstag
ha nem jon ra' az Android 99 akkor nem kell senkinek !!!
jaaaa, hat a normalis emberek meg vigan hasznalnak Android 5 cuccokat es nem dobtak ki !Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
szs85
tag
HMD Pulse 4/64 hivatalos helyeken benézett 30.000 Ft alá.
-
Szena67
tag
válasz Armagedown #42 üzenetére
Van ilyen: [link]
-
Armagedown
őstag
Tulajdonképpen nem is rossz, ha nem volna ilyen gagyi a kamerája és volna benne 8 GB ram, meg is venném.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Algieba
őstag
A három alsó kategóriába sorolt Tecno közül a felsőt, a Spark 20-ast ma megvettem és belaktam. (Megnéztem a kicsit és a közepeset is, de 3GB és 4GB RAM-mal már nem veszek telefont.) Eddig semmiféle furcsaságot sem produkált. Korrekt "fapados" phablet. Nekem munkatelefonnak tökéletes választás. Közepes hangerőn is elég hangos és tiszta a hang, ami nálam fontos szempont. A sim tálcája három férőhelyes, vagyis mindkét számomat és a cuccaimat tartalmazó memóriakártyát is végre valahára egy készülékbe tudtam beletenni. A Motorola E7 Powert váltotta, ami a mai napig hibátlanul működik, de eljárt felette az idő. Ha valaki alap dolgokra keres telefont, nincs ezekkel a Tecno modellekkel semmi gond.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bitblueduck
senior tag
tényleg van rajta "értesítő LED, fény- és a közelségérzékelő" ???
mert akkor samsung meg a többiek elmehetnek a 'csábaAn open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
dredjudge84
őstag
válasz dingdongkng #30 üzenetére
Én ezt nem így látom! A ReGalaxy pont arra jó, hogy olcsón is kapj felújított makulátlan telefont, de sok embernek arra sincs pénze, mert egy rrfurbished s10 is 60k. Ez egy kimondottan szegény telefon inkább. Az összeragasztásról meg annyit, hogy normal user amúgy is csak akkumulátor tudna cserélni ha nem lenne összeragasztva.
-
moleculez
veterán
Hátulról kajak jól néz ki. Egyrészt azt hittem valami CMF model, másrészt így csupán első ránézésre drágábbnak tűnik. A15-t szerintem emellett baromi unalmas.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
kbyte1024
veterán
Hát aki mazo az használjon ilyen telót
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
szs85
tag
Ha már T606:
A korábban 70e-n nyitó HMD Pulse 4/64 (android 14) benézett egyes helyeken 30e alá. Ugyanez a kiszerelés és android verzió a Moto G04 32e.-ért.
Az ünnepek felé érdemes szétnézni vagy kérdezni a vonatkozó topicban. -
Rozisoft_Bp
tag
válasz dingdongkng #27 üzenetére
Tökéletesen egyetértek!
-
dingdongkng
tag
válasz dredjudge84 #28 üzenetére
Ja hát igen úgy hogy összeragasztották rosszindulatú módon a telefonokat, nem adnak el alkatrészeket, ha meg igen 8x-os áron, és a fél telefont egyszerre, így már nem éri meg megcsinálni. Micsoda szerencse. A Regalaxy egy greenwashing kampány. Kuponok helyett adják új telefonhoz, mert nekik nagyon olcsó, és 'jól' mutat. Pénzért senki nem venné igénybe. A gyártók logisztikai nehézsége kapcsán meg őszinte részvétem.
A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
-
-
dredjudge84
őstag
válasz dingdongkng #27 üzenetére
Dehogy ez a cél. Amúgy is eldobnád annyi idő alatt, mert biztos hogy meghibásodik valami, és nem éri meg javítani. Amúgy meg ha így lenne ahigy állítod, akkor nem indult volna pl a ReGalaxy program sem a samsungnál. Inkább ez azért van, mert le van gyártva egy valag chip, azokat meg el. kell használni.
[ Szerkesztve ]
-
dingdongkng
tag
válasz dredjudge84 #22 üzenetére
512GB tárhely 14kft SD árazésban. Jövőre 10 lesz. Utána 5. Az egy dolog hogy egyszer eladnak nekem 10x-es áron 512gb tárhelyet, ami megjegyezném 10 Blu Ray film, de hogy még azt is ellehetetlenítik hogy a saját olcsó bulk storage-omat használjam az felháborító, és jól mutatja, hogy a cél az hogy el kelljen dobnod a telefonodat 3 évesen, és nem az hogy a felhasználói élményt javítsák, bárhogy is javítaná ez a felhasználói élményt.
-
Jagon
tag
Nem Go rendszert rakni egy telóra, aminek a nevében is benne van a Go...
"Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
Reignman
aktív tag
válasz dredjudge84 #22 üzenetére
Vajon mi értelme egy minimum követelményeket célzó telefonba fél tera memóriát tenni? Amatőr operatőrök, vagy a renitens játékosok biztos nem ezt a telefont fogják megvenni. Egyébként van benne sd kártyahely.
Egyébként valószínű én nem vagyok elég kütyü mániás, de például a lányom hd felbontású lcd és a saját fullhd amoled kijelzős telefonom között nem látok szabad szemmel különbséget. Ez csak egy példa arra, hogy manapság egy-egy technikai részlet miatt egy telefon ára a többszöröse lesz, miközben a gyakorlati haszna átlag felhasználó szempontjából minimális. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
dredjudge84
őstag
válasz dingdongkng #14 üzenetére
Ez nem érv! Ha lenne benne tisztességes mennyiségű tárhely, pl 512GB, a srácok akkor is negatívumnak veszik az sd kártyahely hiányát. Ez inkább szőrszálhasogatás. Ne ragadjunk már a múltban.
-
effendi2
tag
A nyugdíjasok nagy részének ez a telefon szerintem minden igényét kielégíti. Lehet rajta telefonálni, azon kívül legfeljebb böngészőt, facebookot, vibert/messengert/telegramot használnak, azok meg ezen is elfutnak.
Egyedül talán az NFC hiányát lehet felróni, a többi ennyiért korrekt.Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
LyonnaisFan1
őstag
A mai arak mellett ez a telefon tobbet nem nagyon tudhat mar.
Mas megnevezesu gyarto hasonlot vagy 1,5x plusz szorzo arral kinalna, aztan kb. ugyanazon prokat, es kontrakat kapna.Az ertesitesi ledert pacsi. Lam csak be lehet meg azt epiteni pl. IPS kijelzos keszulekekbe.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
dingdongkng
tag
Nekem is hasonló a véleményem. Egy hasonló teljesítményű telót kb egy 10-essel olcsóbban kapsz használtan (a 'használható' korú és esztétikai állapotú telefonok, kb egy 20-asban padlózódnak árban, sw frissítés max Linage lesz (bár a linage supported telók ritkán mennek be 30-35 alá, mert keresettek), általában nem kapsz hozzá sok tartozékot a dobozban, az akksijuk kérdéses. 33k-ért egy jackes dualsim + sd karis telefon FM rádióval szerintem teljesen korrekt deal. A szoftver integritása kérdéses, de linage-n sem netbankolsz, meg a legtöbb teló letörli a widewine l1 partíciót ha nyitod a BL-t szóval ebben az ársávban a netflix és a legtöbb netbank nem játszik. (revolut nem kér safetynet-et).
-
Reignman
aktív tag
Valaki árulja már el, mi a gond ezzel a telefonnal. Mitől jobb egy android 15, mint a 13? Gondolom árnyalatnyi a különbség. Az én 2 éves középkategóriás redmi note 11em is android 13-on ragadt, akkor mit várunk el egy 32000 forintos telefontól, amihez adnak töltőt, kábelt, fülhallgatót, tokot... Ezeket még a félmilliós iphone és samsung mellé sem rakják be. Azért kezeljük már helyén a dolgokat, mielőtt hulladéknak nevezünk valamit, mert arra is van igény, ha valaki nem kocka, alap dolgokra használná a telefont, mint ahogy az emberek 80%a teszi. De hitelre megveszed a legújabb szupertelefont, miközben a funkcióinak az ötödét sem használod ki. Le kellene szállni a magas lóró és helyén kezelni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ha olcsó telefont akarnak gyártani, akkor miért nem a kijelző mérettel variálnak?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
dingdongkng
tag
válasz dredjudge84 #12 üzenetére
Igen mert a FLAC zenegyűjtemányemhez, meg a netflix offline katalógushoz, meg a plex szerverhez annyira kurvára kell a PCIe 92 6TB / nanosec átviteli sebesség. Tök jó hogy minden évben kevesebbet kapsz többért, és vannak akik tapsolnak ennek.
Re a telefon. Nem tudom, nekem fairphone 3-am van, abban van 4GB ram, az nem tudom mennyit számít, de nem mondnanám hogy használhatatlan vagy akár csak 'lassú' lenne. Szerintem az kb. összevethető teljesítményben ezzel a készülékkel. Szerintem sokaknak 33k-ért ez egy olyan telefon amit addig tudnak simán használni amíg tönkre nem megy az akksi, szóval annyit ér nekik mint egy iPhone 15 pro max ultra. Mondjuk gondolom nem fog szétrobbanni az internet a szoftverfrissítésektől amik érkeznek a készülékre.
-
-
Azért ez a külcsín … Redmi 12 most “meglepődik “ .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
hdavid1
tag
A jó kinézetre és a sok tartozékra költött pénzt inkább hardverre fordíthatták volna.
Az 5G hiánya nem értem miért van a hátrányoknál, egy ilyen kategóriájú telefonnál mihez kéne 5G?
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
senior tag
Azert az elszomorito, hogy egy alig 35 ezer forintba kerulo telefon melle a gyarto odateszi a tokot, toltot, mas meg kitolja az ember szemet egy kabellel.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Plug Life
senior tag
válasz HUNNIA1920 #7 üzenetére
Túl sok Origót olvasol az ingyen krumpli mellé 😂
-
-
Teringettét
csendes tag
Amúgy le a kalappal, én ránézésre biztos drágábbnak mondanám. Jóval egyedibb ez a hátlap, mint az alsós Samsungoké.
-
judas13
addikt
Ennyit azért megér szerintem annak, aki (nagyon) alapon használja a telefonját. Elérjenek ha kell, ébresszen reggel, sms, max. egy kép az ellopott Suzuki hűlt helyéről. xd
Jó az a LED üzenet értesítő, ami anno minden telónál megvolt ugye..
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
veterán
-
Szena67
tag
Ahogy csúszunk le az EU-ban, sajnos úgy leszünk egyre inkább illegális szemétlerakóhely.
-
classic B
senior tag
válasz Donki Hóte #1 üzenetére
Vannak olyan munkahelyek, ahol ez a készülék megfelelő. Lehet rajta telefonálni, talán még a DÁP is elfut rajta. A nagy bizniszmenek használjanak csak iphonet.
Részemről is ipari hulladék egyébként, nem adnék érte egy vasat sem. -
veterán
Félek, hogy sok kis cég ezzel fogja kiszúrni az alkalmazottak szemét
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.