Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz andrade #6774 üzenetére

    Mert a PG-n mit terheljen? Az egy logikai kimenet. Azért megy el a feszültség, mert a PG-t biztosító IC / diszkrét kapcsolás bármi okból nem adja azt meg.

    A bármi ok lehet valamely tápfeszültség OVP vagy UVP trigger kondíciója akár egy pillanatra is (úgy, hogy nem lekapcsolásként manifesztálódik - nagyon ritka), vagy valamely monitorozó áramkör egyéb meghibásodása (nem érzékeli a 12V-ot, holott az megvan rendesen, ezért nem ad PG-t), vagy magának a PG előállításáért felelős áramkörnek a hibája.

    További lehetőség, ha az alkalmazott IC-k a készenléti kör esetlegesen különálló, nem 5V-os tápfeszét használják (nem minden tápban van ilyen, de előfordul), és a feszültségellátásnak vannak zavarai.

    Egyre irritálóbb, hogy egy mélyvizes topikban beböfögsz (mert minden szakmai alapot nélkülöz a hozzászólásaid 90%-a, a maradék meg nem kellően komplex témával foglalkozik ahhoz, hogy ez felszínre kerüljön) valami megalapozatlan, szakmailag irreleváns, és ráadásul ál-tudományosan megfogalmazott baromságot, mely mögött a valóságot véled.

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák