Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    Sziasztok!

    Cisco 3925 témában kérnék segítséget. Koax kábelen jön az IPTV, 30/5 net és telefon. A napokban előjött egy olyan hiba, hogy a HD csatornákon időnként rövid ideig kockásodik a kép. Ez általában kisebb területet érint, vízszintes csíkban, esetleg foltokban.
    A HWG előtt közvetlenül van egy MMWO, két kimenettel. Az egyik le van dugózva, a másik megy a HWG-be. Ezt még a Telekom-os szerelő rakta be, állítólag azért, hogy az analóg TV ne zavarjon be. Ez nekem furcsa volt, mert mi a Vidanettől kerültünk át a T-hez (az előbbi nálunk kilépett, a T meg átvett), és ott volt egy koax a TV-hez (azon jött az analóg és a digitális adás), és egy másik koax az internethez. Most ez utóbbin jön minden, a másikat meg nem használjuk.

    Korábban (nem pont ugyanilyen esetben) többen javasoltak próbát az MMWO nélkül. Most ezt megcsináltam (kivettem az MMWO-t), tulajdonképpen rendben van minden. Egyelőre kockásodás sem volt, de nem biztos hogy emiatt, nem tudom. Az internet sebesség sem változott, nagyjából 31,3/5,6 szokott lenni. A ping bix sem mutat vesztést, az érték 5 és 8 között van, az átlagra 6-ot írt.

    Ami furcsa. Megnéztem a HGW beállítási lapját, és ez van rajta:

    Sajnos az MMWO-s állapotról nincs képem, de a DS PowerLevel értékek teljesen mások voltak. Ott a CH 1 és 8 között az értékek nagyjából +2 dBmV-ből fokozatosan átmentek kb. -3 dBmV-be. Egyébként minden más adat gyakorlatilag egyezik.

    Köszönöm

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák