Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Sziasztok!

    Abban kérném a segítségeteket, hogy jelenleg én a IV. kerben lakom. Itt ahol vagyok van rendes lakásba húzott optikás rendszer, elvileg ha jól tudom ez a legjobb. Ott ahonnan anno ide költöztem telefonos vagy nem is tudom már milyen rendszer volt..lényeg akkor csak a házig volt optika... vmilyen fehér modemem volt..itt meg ugye az optikásnál a Huawei. Dee ott anno még nem volt net, de elvileg ott is elég korrekt netek voltak rá. Ehhez itt meg egy 120/50-es net van most. Eddig jó is a történet.

    Viszont most ahova költözök át, reménykedtem hogy kb 3 háztömb távolság nem fog változtatni semmit, ezért nem is jártam nagyon előtte utána. Ma mivel én dolgoztam, beküldtem mást magam helyett, hogy indítsa el a szolgáltatás áttelepítés kérést arra a címre...de mondtam kérdezzenek rá okés e ugyan így ott is az optikás rendszer. Erre azzal a válasszal jöttek haza nekem, hogy nem...vmilyen rézhálózat van csak és 20-as netem lesz. Mondom mivan? 120/20-as?? De elvileg azt mondták neki, nem...20-as.

    Most komolyan srácok létezik ez? Milyen vacak gané rendszer ez a rezes valami ha ilyen net megy rajta?? + 3 háztömbbel arrébb visszamegyünk a kőkorszakba??

    Nah mindegy, a kérdésem az lenne, hogy mivel hűségem van cakk-pakk mindenre és a 120/50-es netre is, ilyenkor mik a lehetőségeim? Aki tapasztalt ebben vagy járt így kérem írja le mik a lehetőségeim. Hétfőn megyek be megbeszélni velük, mert én értem is amit mondanak...akit magam helyett küldtem nem :) csak szeretném tudni előre ha lehet hogyan készüljek... megoldható vagy asztalt kell borítanom :D

    Szóval nem tudom ebből mi valósítható meg szerintetek:

    1. Mivel nem tudják adni azt amire aláírtam a szerződést így akkor kapom ezt a 20-as netet, de módosított áron...ergó nem fogom a 120-as netet fizetni ha egyszer nincs.

    2. Mivel ismerem a T üzletpolitikáját tudom, hogy ők ha aláírod a hűséget 1 vagy 2 évre kiszámolják rajtad arra az időre a hasznot. Szóval ez ha az 1. pontot nézném bukás lenne. De... azt nem engednék meg hogy ha az 1. nem okés...akkor visszamondom a netet...de az árkülönbözetre kérek be szolgáltatást...HD pack vagy HBO stb... így én is jól járok mert nem fizetek olyanra ami számomra felesleges és nekik sem lesz belőle pénzbeni hátrány...annyi fog befolyni mint ami netesnél számoltak anno.

    3. Működhetne az 1-2, de inkább mondjam egyből, hogy ha elintézik nekem akkor aláírok 2 évet egy Galaxy S5-re és Gear Fitre?? Mert azt hetekben akartam volna úgy is...csak így kb jelzem nekik, hogy tőlem kapnának még kb. 2 évre 340.000Ft-ot. Tudjátok kis ösztönzés.

    4. Totál szemét a T és nem engednek semmit...közlik, hogy ez van így jártam...és közöljem velük, hogy jó akkor mivel ilyen kedvesek voltak átmegyek és elhozom a telót a Telenortól vagy a Vodától.

    Köszi előre is a segítséget!!!

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák