Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz petne #1019 üzenetére

    Ezt néztem én is, csak itt van egy ilyen, hogy

    *Akciónk csak azokra a lejárt hűségnyilatkozattal rendelkező ügyfeleinkre vonatkozik, akik újabb egy éves hűségnyilatkozatot vállalnak a meglévő csomagjukra.

    Na most hűség nélkül én a 4-es csomagot kapom 10500Ft/hó-ért azóta is, szóval majdnem dupla áron a kérdés csak az, hogy ez az "akciós" 8 megás csomag, ami egy éves hűséggel 8900Ft/hó az belefér e nekem a 10500Ft-os havidíjba úgy, hogy nem kötök hűséget, azaz, hogy kérhetem e én azt, hogy ugyan már szíveskedjenek már megemelni végre a sávszélemet, vagy nem, mivel több nem lehet a díj, mert a juttatás az előre le van játszva, ha kevesebb lesz hűség nélkül a 4 megás díj azzal én nem nyerek semmit, csak a munkaadóm jár jobban és tekintettel arra, hogy évek óta többet fizetek, mint amennyi a piaci ár talán khm, érezhetem úgy, hogy nem kéne olymódon hozzámállni, hogy nehogy olyan jól érezzem már magam.
    Ezt a rugalmatlanságot nem értem, hogy nekem az idők végezetéig küldenék a 10500Ft-ról a csekket a 4 megás kapcsolatért azért, mert lejárt a hűségem évek óta? ... :K

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák