Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Úgy tűnik, hogy a látvánnyal nem lesz gond (hacsak nem "optimalizálják" megjelenésre). Kérdés, hogy milyen lesz a játékmenet és a story?
-
GegeWarrior
senior tag
Még a végén kezd érdekelni.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Montanaxy
aktív tag
I am NAVI!
Harcra fel!
-
podtibi
senior tag
Az tuti hogy grafikailag vegyes lesz, látványon kívül pedig nem hiszem hogy másban jó erényekkel fog rendelkezni. Ne legyen igazam.
Ezt inkább rád bízom.
-
ridiculous
aktív tag
Ez a látvány tényleg jónak számít?! Ahogy fújja a szél a fák lombját, a füvet, bokrokat nekem 10+ évvel ezelőtti flesseim lesznek..
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Wesder
félisten
válasz DeathAdder #9 üzenetére
Nem ezt mondtam, de amit eddig láttam belőle az Far Cry: Avatar.
Jó lenne ha az Ubi nem mindent egy receptre akarna felhúzni. Kezd unalmas lenni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Low Noise
senior tag
Megtudtunk valamit ebből a sztori trailerből a sztoriról?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Low Noise #12 üzenetére
Kb a teljes sztori lényegét elmeséli a videó RDA által felnevelt karaktert irányítunk, aki szeretne átmenni full Navi módba, ezért megtanulunk mindent a népünktől, miközben kiderül, hogy mi is kiválasztottak vagyunk, közben meg az emberek ellen is felvesszük végre a harcot, majd a végén mi leszünk a nagy hősök. (nézted a videót egyáltalán?)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
podtibi
senior tag
válasz Low Noise #12 üzenetére
Őszintén? Szerintem nincs mit tudni belőle. Vannak az emberek és a na'vi-k, egyik üti a másikat,másik legyőzik az egyiket, a látványtól meg valószínűleg aranyér kerül a fenekünk alá.
Én ezt inkább a harmadik rész megjelenése után, esetleg előtte, de az se baj ha utána adnám ki. Közel a harmadik rész megjelenéséhez, az tuti.
Idén decemberre kiadni...szerintem bukás.Ezt inkább rád bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 11 64GB (PRODUCT RED)
- Féláron!!! Fellowes Penguin Medium új dobozos egér AkciÓÓ!
- FHD 6.gen i3, Acer Aspire notebook olcsón!!! AkciÓÓ!
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 Pro/16GB/256GB SSD/HUN A KATEGORIA ÉS A LEGJOBB ÁR!!!!Számla garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest