Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz DarkByte #98223 üzenetére

    Közelítsük meg máshogy: egy li-ion akkumulátoros porszívó képtelen rendesen kiporszívózni egy átlag (még csak nem is magasszálú) szőnyeget.

    Mondok egy jó példát. Csináltam saját tesztet: egy 1200w-os ócska porszívóval végigmentem a lakáson és összeszedett egy adag mennyiségű port, Nem olyan keveset, de gyanús volt, hogy csak olyan átlagosan cuppan a szőnyegre. Ezt követően elővettem a régi 2000w-os samsungot, ami úgy rácuppant, hogy konkrétan nehéz volt tolni és végigmentem megint a lakáson. Annyi port összeszedett, mintha nem is porszívóztam volna előtte (mind2 ciklonszűrős, így könnyű összehasonlítani a pormennyiséget).
    Egy jó indulattal 120w-os robotporszívó mit tud csinálni? A szőnyeget biztosan képtelen átszívni, max a tetején lévő kis rétegről felszed ezt meg azt.
    Nincsenek csodák, a teljesítményt etetni kell és ha nincs 230v, akkor az eredmény is olyan lesz.

    Félreértés ne essék, semmi bajom a robotporszívókkal, parkettára, műanyagra (PVC/Vinyl) tökéletes választás.

    FoxiestFox többféle légtisztítót próbálunk, egyik se jött be. A levegő a nagyobb teljesítményűvel érezhetően jobb lett 20 perc után, de nem volt kevesebb por. Ráadásul sokat szellőztetünk, így nem volt sok értelme használni.

    tisn nem, pici baba jön áprilisban :) vagy márciusban? Ahogy hozza a díler ;]
    Egyébként az nem világos, hogy a ruhaszárításból hogy lesz több por. A mosógépből veszem ki nedvesen. A vízzel kijön az összes por. Utána, ami száll a szobában, az mondjuk rámegy, de attól szerintem nem lesz se több, se kevesebb.

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák