- [Re:] Szabadulnak kriptovagyonuktól a bitcoinbányászok
- [Re:] Kirúgnák a TikTokot az Apple és a Google alkalmazásboltjaiból
- [Re:] Felszámolja a vadnyugatot a kritopiacon az EU, szigorú törvények jönnek
- [Re:] Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
bigdigit #59079 üzenetére
Na akkor meg is van a magyarázat, miért nem akarta a tulaj azonnal kicseréltetni, ezt a nagyjából haszontalan alkatrészt.
Persze nekem lehet esni, hogy márpedig milyen hasznos, és ettől takarékos lesz az autó, de ilyen összeget sose fog megtakarítani.
Szerintem hasznos a gyárnak ha tud vele pár gramm co2-t csökkenteni, meg amíg működik, addig hasznos lehet a tulajnak is, de amint elromlik a hibrid rendszerben valami, nagyjából gazdaságtalan megjavítani.szabonagyur Értem amit írsz, de nem lehet mindig minden történet esetében az összes előzményt és körülményt elmesélni. Egyrészt a sztori szempontjából nem minden lényeges, másrészt nem mindig jut az ember eszébe, hogy ugyan az egyszerű ember mit tud konspirálni belőle
[ Szerkesztve ]
Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
zsolt19900
őstag
válasz
dethroner #59072 üzenetére
mikor mentem a kocsiért, pont állt egy az udvarukban ilyesmi hibával és 800k-t mondott a szalonvezető ill. hogy maaaaaaaaaaaaajd megjön dzsápánból és addig is karácsonyfás a műszerfala a doktornéninek
sajnos elfelejtette úgy használni, ahogy kell.... "csak" rendelő-otthon-bolt háromszöget zárt be vele, így pár kmeren sajnos nem tudott merülni/töltődni az akku és ebbe purcant bele
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
válasz
zsolt19900 #59083 üzenetére
És hány van aki más vonalon ugyan így nem jól használja az autót. Pl a turbó.
tboldi !
RMX3301 - Suzuki Vitarához eladó néhány tartozék. Érdeklődni privátban
-
hemaka
nagyúr
válasz
Qtya123 #59028 üzenetére
Vannak "edition"-ök gyanítom, amik Clarionnal vannak.
Az én régi sportom is valami rock am Ring vagy milyen csomag volt és abban is 7" clarion érintős fejegyeség és elvileg a hangszórók is combosabbak gyárilag, meg volt matrica a C oszlopon és a szövet szőnyegek is olyan logóval vannak ellátva.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
hemaka: Köszi a választ, közben megvettük már az autót. Gondolom valami gyári cucc lehet, mert mikor bekapcsolom Suzuki feliratos autós sziluett az induló képernyő.
Egy 2014 februári S-Cross az autó. TMPS szenzorral kapcsolatban lenne is kérdésem, mert nem volt még ezzel szerelt autóm.
Megtaláltam a menüben a TPMS opciót (mondjuk az meglepett, hogy a menübe csak álló helyzetben tudok belépni).
Jelenleg comfortra van állítva, meg akartam nézni, hogy mennyi a guminyomás, de mindegyik kerék esetén csak két vonal van, nem jelez értéket. Viszont a sárga piktogram nem világít a műszerfalon.
Téli kerekek vannak rajta, nem tudom van-e bennük TMPS szenzor, a hagyományos hosszú gumi szelep van benne.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
-
dethroner
veterán
válasz
De mivel nem írják sehol garanciális feltételként hogy milyen módon, hány km-t kell vele menni, így azt gondolom a vásárló annyit megy vele, amennyit akar. Eladáskor kéne tájékoztatni a vevőt, hogy a lítium aksit milyen körülmények között kell használni, különben ne vedd meg.
Ahogy pl a turbós autóknál se iratnak alá semmit a vevővel, hogy a turbó megfelelő használatáról kioktatták, hogy a vevő tudja hogy kissé odafigyelősebb ez az alkatrész. Ha meg nem mondják, nem is hiszem hogy számon kérhetik ha pl naponta több órás pályázás után egyből leállítják.Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
válasz
dethroner #59091 üzenetére
A kezelési útmutatóban a turbóról ezek pl benne vannak.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Kuter
senior tag
válasz
Persze könnyű ráverni a vásárlóra hogy ő a hibás főleg hogy nő. A másik , ez a hybrid rendszer
20-40 másodper alatt feltölti az akkut ,de ennyi alatt le is meríti. Maga az akku pakk soha nem merül alá a beépített elektorinka ezt meg akadályozza kb 20% mindig benne marad kapacitásban , még ha azt is látod a műszerfalon hogy lemerült.[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
dethroner
veterán
válasz
burgatshow #59094 üzenetére
Jogos, tényleg benne van, bár nálam a 3-33 fejezetben írják. De ez a 30 perces közlekedés is olyan, ha nem fékezget a vezető, csak nyomja 30 percet, akkor a minimum elvárásnak eleget tett, vagy sem?
SyMbioTe És tényleg, a turbó is le van írva. Én milyen naiv voltam
Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
Qtya123
őstag
válasz
hemaka #59096 üzenetére
Rendben, 0w-20 megy bele. Gyári olajat tervezem megvenni, ezt: [link]
Amúgy a kezelési útmutató is érdekes, mert a műszaki adatoknál a motorolajhoz 0w-20-at ír (3.9 liter), aztán ha becsukod a könyvet és a hátulját megnézed, ott a szervizinformációknál ajánlott motorolajnak felsorolja 0w-20, 5w-30, 10w-30, 10w-40.
Alatta meg egy logó a jobb alsó sarokban, hogy a legjobb választás a benzinmotorokhoz a 0w-20. -
hemaka
nagyúr
válasz
Qtya123 #59099 üzenetére
Gondolom ez olyan mint a benzin, hogy a 020 kell bele, de kene bele olaj gyorsan, mert minimum ala ment (pl nyaralas) akkor a tobbi is jo bele addig amig hazaersz es csereled. Azert a rosszabb olaj kevesebb problemat okozhat, mintha nincs benne semmilyen, aztan valahova nem jut olaj es nincs kenes.
-
2ozzmexy
aktív tag
[uj-kotelezo-biztonsagi-asszisztensek-az-autoban]
"eseményadat rögzítő" faja... de hogy a telefonját nyomkodta e a jobbágy azt nem sikerül rögzíteni."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Gyöször
aktív tag
válasz
2ozzmexy #59106 üzenetére
Nem lesz itt baj, ezer forintos benzinnel, lehet nyomkodni a telefont a járdán sétálva. Vagy meg lehet próbálni ugyan ezt rollerezve meg biciklizve, esetleg ha lesz busz akkor azon. Persze feltéve ha nem a delikvens a buszsofőr. Mondjuk ha senki nem jön szembe akkor téveszthet akár 3 sávot is, majd szólnak az utasok :-))
-
Moleman
addikt
válasz
2ozzmexy #59106 üzenetére
Olyan lesz ez, mint a filmekben a repülők felszálláskor. Át kell billenteni 15 kapcsolót, aztán a műszerfalon végigolvasni a checklistet, hogy minden hülyeség ki van-e kapcsolva, mielőtt elindulnál.
A telefon ellen meg nem tudom mi lenne jó. Most hétvégén kettőt is láttam, aki átkóválygott a szembesávba, kéne mindenhova szemből egy pótos Ifa, hogy ne védtelen kis autósokat kapjanak telibe (az egyik pont nekünk akart jönni).
-
Janusz001
senior tag
Párom kocsiját visszatartják ellenőrzésre, (gl+,automata,Scross, 2wd) máj.4. -én gyártották, 6 -án szólt a kereskedő, hogy mi a helyzet, állítólag az automatákat ellenőrzik, de nem tudott konkrétat mondani, azóta csend van, remélem nincs valami nagyobb gebasz, már így is van csúszás bőven.
Február 22. -i rendelés amúgy, sajna már belefutott a +450k emelésbe. Valaki valami konkrétabba nem tud, hogy ez mi is takarhat? -
Janusz001
senior tag
válasz
mefistofeles #59112 üzenetére
Azt.
-
Egomba nem dolgoznak? Itt az 1000km pár nap de nem lehet őket elérni.
Megjött a levél dReFiX
[ Szerkesztve ]
-
Eközben kész lett az autóra telepíthető villanypásztor, mert nyesti baba szereti a crosst megmáazni. A motortérben lévő már vizsgázott, az első lapkáig jutott ahol adott neki a 234V egyen feszkó.
-
Brogyi
senior tag
Kicsit feljebb volt róla szó, AGM, vagy közönséges akksi van az új Scross-ban. Valamelyik új tulaj tegye már be ide az akksi cimkéjének a fényképét. Úgyis ilyenkor még gyakran belenéznek a tulajok.
Esetleg Kolondrum? -
bigdigit
addikt
válasz
Qtya123 #59114 üzenetére
Hát szerintem szelepes. A gyári szelepeket nem kell programozni. Épp ezzel kínlódom mert téli szettet rakok össze és csak a szelepek hiányoznak hozzá aminek darabja most vagy 25k. Utángyártott 2020 előtti autókon ment de úgy néz ki a suzuki bezárta a kiskaput. Mert azokat már programozni kell és azután is megy vagy nem megy. Egyenlőre nem tudtam szerezni eredeti gyári ledobott aránylag friss mondjuk 1 éves szelepeket.
-
-
Ha már akku meg scross.
varta 33610 83E61. Ez 350A-es indítót tud. Ha erre így rákeresel akkor 400A alatti nincs boltban. Az a tippem, hogy ezt csak ide gyártja a Varta. Engem nem érdekel ha kibír 6 évet, csak látszik itt is a spórolás.Viszont láttam előrelépést is. A hátsó gátlók előtt a műanyag burkolaton két oldalt a csomagtartóban van egy-egy ablak. A 2016-os vitarában még nincs mögötte semmi a kaszni és a műanyag között. Itt már van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj és szűrő topik
- [Re:] Belehúzott a HTC
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Szabadulnak kriptovagyonuktól a bitcoinbányászok