- Akciófigyelő: Ingyenes a Cook, Serve, Delicious! 3?! az Epic Games Store-ban
- Hosszabb bemutatót kapott a FIFA 23, amelyben a játék részleteit láthatjuk
- Akciófigyelő: Humble Resident Evil Decades of Horror Bundle (PC)
- Premier dátumot kapott a Sonic The Hedgehog 3 mozifilm
- Mit várhatunk az új Saints Row-tól?
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz
blakey #47060 üzenetére
Nah, ha hétvégén időm engedi meg a "kiscsalád", akkor lehet megnézem és frissítem, mert csupán reménykedni tudok benne h jobb lesz, ha rosszabb nem lesz akkor veszítenivalóm nincsen... féltank E5 csak elég lesz hozzá...
Nem tudom most mi van rajta, 2019 novemberében amivel átvettem, az 1860 lesz tippre...
Hátha legalább a hangvezérlés magára talána mert az bizony hiányzik veszettül...@dethroner: Nekem volt h egy értesítés felolvasása után beakadt a rádió, mintha a CD felakadna... régen parkoltam le olyan gyorsan a belvárosban.
@eami: Fel is olvastatod vele például a messenger üzeneteket? Na azután nem ritka hogy "ugrik a CD a rádióállomáson", legutóbb Demjén Rózsi hangja ugrott... vagy 8 oktávot.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #47056 üzenetére
Amit blakey linkelt mega-s link az 1,91GB, a hivatalos oldalon lévő 654MB !?
De hogy itt legyen a hivatalos link is: [https://oss.bosch-cm.com/suzuki.html]
Remélem magyar nyelv van benne..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Zoleee83
addikt
Van valakinek tapasztalata (2005) Swift II. váltó szimering cserével? Mekkora összeg lesz ez sacc/kb?
Voltam szervizben, a váltóból elcsepegett ~8dl olaj amit utántöltettem, ismételten bejelentkeztem a szimering cserére, mivel ez ugye hosszabb procedura lesz.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #47069 üzenetére
És @PeterPH: köszi az infókat, nem akartam itthon leforditani a kódot, mivel nem értek a programozáshoz annyira mint szeretnék.
@blakey: feldobtam, 1870 volt gyárilag rajta (2019es Vitara 1,4T GL+ részecskeszűrős), meglatom hogyan muzsikál... USB-n kicsit sokáig tartott de sikerült...
@eami: nekem nem szokott raerni mert sokszor úgy szól a család h mi kell a boltból...
Viszont a csodálatos kínai kamera ma egy új szolgáltatást mondott vissza, nevesul a lencse beállítást... Beállítottam, szépen látszik minden majd egy bukanno amiből itthon nincsen sok és ahova a gravitáció húzta ott állt meg, többet állítani nem lehet, mert ha elengedem leesik újra a lencse... Úgyhogy ma még azt is meg kell takolnom valahogyan... #mindigcsostuljonabaj
-
Tegnap én is megpróbáltam frissíteni 1880-ra (jelenleg 1870 van), de nekem valamiért nem akart elindulni.
Letöltöttem a blakey által linkelt .zip-et, kibontottam, felmásoltam pendrivera (nincs ekkora SD kártyám), bedugtam kocsiba, elindítottam, nyomtam a fogaskereket, de nem indult el a telepítés.Mit szúrok el? Mindenképp SD kártya kellene? 2019 Scross 1.4T.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
válasz
PeterPH #47075 üzenetére
Egy régebbi hsz.-ben azt olvastam, hogy nyomni kell a fogaskereket hosszan, és akkor indul el a frissítés.
Megprobálom én majd így is.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
blakey
félisten
válasz
SyMbioTe #47077 üzenetére
Semmit nem kell nyomni, bekapcsolás előtt behelyezed a pendrive-ot majd bekapcsolod a fejegységet, automatikisan megtalálja és elkezdi a frissítést.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
válasz
blakey #47078 üzenetére
Oké, majd próbálom így is, köszi. :R
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz
SyMbioTe #47080 üzenetére
Fogj egy pendriveot ami fat32re van formazva, más ne is legyen rajta és 16GB-nal ne legyen nagyobb. Kicsomagolod rá a zipet,leviszed a kocsiba. Kulcsot se tedd bele, hanem húzz ki/le mindent a fejegysegrol, se BT se SD, pendrive bedug. Kulcsot betesz, autót beindit majd vár, sokat mert nem i7 van benne.
Ha olyan 5-10 perc után sem történik semmi, akkor nyomhatod a fogaskerekek, a fokepernyon, hosszan (15-20 másodperc) után bedobja azt a képernyőt. Utána írni fogja már, de nekem le kellett onnan kérni a szoftver verziót h elkezdje a frissítést."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Garancia ido alatt lehet cserelni infotainment fejegyseget garanciavesztes nelkul?
GL-es Balenonal gondolkodok valtasra valami erintokepernyos megoldasra, csak eszembe jutott talan ez is problemat jelent, nem csak az hogy vegyek egy kompatibilis modellt.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
blakey
félisten
válasz
dethroner #47086 üzenetére
A nem kell és a nem árt között nincs nagy különbség, nem értem miért baj ha beindítja. Ajánlott járó motorral frissíteni ettől még más dönthet úgy, hogy nem járó motor mellett frissít. Személy szerint mindig járó motor mellett frissitettem és nem azért, mert nem bírja az akku hanem mert biztonságosabb. Úgy frissítesz ahogy jónak látod, nem kell a másikat kvázi lehülyézni, hogy másképp oldja meg.
[ Szerkesztve ]
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
dethroner
veterán
válasz
Tigerclaw #47087 üzenetére
Nekem érintős képernyő van a swiftben, de gondolkodtam hogy kidobom és rakok helyette androidosat. Azt mondta a manus a kereskedésben, hogy az ilyen dolgokra mint pl rádió, úgyis csak 1 év gari van. Szerintem kérdezd meg egy normális, jófej kereskedőt, de nem hinném hogy egy fejegység ha szakszerűen van cserélve, akkor más részegység garanciájához köze lenne. Ha pl nem tetszik a gyárilag kapott gumiszett és raksz fel mondjuk Michelin-t, akkor ne lesz érvényes a gari a futóműhibára? Elég nonszensz lenne hogy a gari lejártáig nem cserélhetsz semmiféle részegységet.
Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
dethroner
veterán
válasz
blakey #47088 üzenetére
Nem volt senki kvázi lehülyézve. Olvass, értelmezz és utána vádaskodj.
Annyit írtam hogy szerintem nem kell beindítani, és hogy én is és a munkatársam is beindítás nélkül frissítettük. Nem baj ha beindítja, de miért lenne ajánlott, áruld már el, miért lenne biztonságosabb járó motorral frissíteni?[ Szerkesztve ]
Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
blakey
félisten
válasz
dethroner #47090 üzenetére
Miért biztonságosabb csak gyújtás mellett frissíteni? Értelmeztem és tartom, szépen lehordtad, hogy járó motor mellett frissít. Talán neked kéne értelmezni és úgy válaszolni, hogy ne az jöjjön le belőle, hogy a másik hülye, mert járó motorral frissít. Volt olyan frissítés ami 45 percig tartott, qrva jó mindezt gyújtás mellett frissíteni és nem tudhatod, hogy erre mit lép az akku védelme érdekében a rendszer. Ajánlott járó motorral frissíteni. 5 frissítést végeztem az elmúlt 3 évben, ebből kettő kb. 40-45 percig tartott, ez jobban megterheli a rendszert mint egy zenehallgatás és azt sem szoktad csak úgy hagyni, hogy szóljon. A 1880-as elég rövid ideig tart, de nem ez az átlagos.
-
Dvix
senior tag
válasz
blakey #47091 üzenetére
Hagyjad blakey , vannak akinek így válaszol és úgy magyarázkodik utána mintha nem lenne totál bunkó. Csodálom h megtűrik itt.
(#47090) dethroner szerintem is dobd ki mert biztos (a te szólásoddal élve) fos. Az enyémet nem kell, megvagyok, villám gyors, az eszköz szinkronizáció 2 sec indításkor, Android Auto, Apple carplay és jó a 360 fokos kamerám képe is rajta.Mennyire sajnálom h ilyen a széria multimédiád, majd ha lesz 2 percem megsajnállak, hogy plusz pénzt kell költsél. Loser...
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz
blakey #47091 üzenetére
Úgy látom elleszünk ezzel egy ideig. Akkor mondatról mondatra elemezzük.
Miért biztonságosabb csak gyújtás mellett frissíteni?
A válaszom annyi, hogy nem biztonságosabb. Egy szóval nem állítottam hogy biztonságosabb, ez a te vesszőparipád hogy biztonságosabb. Ezért is kértem hogy fejtsd ki hogy miért gondolod biztonságosabbnak. Akár beindítva, akár beindítás nélkül pont olyan biztonságos a frissítés.Értelmeztem és tartom, szépen lehordtad, hogy járó motor mellett frissít.
Ismét leírom, nem hordtam le senkit amiért járó motorral frissít, annyit írtam hogy nem kell beindítani a motort. Ha te olvastál valahol olyat amiben kvázi lehülyéztem, vagy szépen lehordtam valakit a motor beindítás miatt, másold már be te is azokat a szavakat légyszíves, mert én nem találok ilyet az írásaimban.Talán neked kéne értelmezni és úgy válaszolni, hogy ne az jöjjön le belőle, hogy a másik hülye, mert járó motorral frissít.
Ismételni tudom magam, én nem írtam senkinek semmi bántót ezzel kapcsolatban, de ha te találsz ilyet, ne csak pufogtasd a vádaidat, mutass rá mik voltak a bántók.Volt olyan frissítés ami 45 percig tartott, qrva jó mindezt gyújtás mellett frissíteni és nem tudhatod, hogy erre mit lép az akku védelme érdekében a rendszer.
Ha 45 percig álló helyzetben alapjáraton működteted a motort, azzal a motort gyilkolod.
Miért kéne az aksit 45 perc olyan tevékenység során védeni, amikor semmi más fogyasztó nem működik csak a fejegység.ez jobban megterheli a rendszert mint egy zenehallgatás és azt sem szoktad csak úgy hagyni, hogy szóljon.
Miből veszed hogy jobban megterheli a rendszert a frissítés mint a zenehallgatás? Be tudod bizonyítani, kimérted már multiméterrel, vagy csak hasraütésre mondtál valamit?
A fejegységnek van egy maximális fogyasztása, amit a végfok terhel leginkább. Ha lesz időm talán utánanézek hogy mennyi a max gyári adat a fej fogyasztásra. De kötve hiszem hogy akár 45 perc annyit kiszedne belőle, hogy gondot okozzon.A 1880-as elég rövid ideig tart
Most mindenki a 1880-ast rakja fel, és ha elég rövid a felrakás, akkor ott vagyunk ahol az elején voltunk, vagyis minek beindítani, ha rövid ideig tart?Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
dethroner
veterán
Ó, hát te is itt vagy, bocs hogy csak későn vettelek észre
Nem magyarázkodok, mert nincs miért. Csupán szeretném tisztán látni mi az amit ő kiolvas a szavaimból, pedig én nem írtam bele.
A kettőnk csörtéjére meg annyit, hogy olyan stílusban válaszoltam neked, amilyenben te írtál nekem.
Fos a suzuki navigációs feje? Igen, fos, mert volt szerencsém használni pár hónapig egy kínai 300 dolláros fejegységet, amivel összehasonlítva egy fos a Bosch.
Látod, megint te személyeskedsz, aztán ha az ember a saját stílusodban ír neked, akkor betörik a fejed és sipítozol.Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
Dvix
senior tag
válasz
dethroner #47094 üzenetére
Pöersze, pöersze.
Nem tudod lenullázni a velem szemben a kommentedet, feketén fehéren ott van, ha beszólsz mit vársz, sütit? Polírozd csak az egódat, még néhány embernek bebizonyítod itt, h földhözragadt márka-barbár vagy, közben utána nem győzöd terelni a szót, hogy te mennyire följebb vagy az előző hozzászólónál akinek beszólsz, "mert hogy te nem is ezt mondtad".
Nem kell beszólni...
-
dethroner
veterán
Már bánom hogy lesüllyedtem a szintedre.
De akkor nem ártana tisztázni valamit, hátha végre világosan fogsz látni.
Ki írt köcsög stílusban először? Te voltál, én csak úgy válaszoltam neked, ahogy a stílusod megkívánta.
Márka barbár? Oszt mire fel? Bírom az ilyen vagdalkozó, csapkodó, összedetlen írásaid.
Kettőnk közül te vagy az aki annyira védi az autóját hogy nem lehet negatív véleményt alkotni róla.Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
Dvix
senior tag
válasz
dethroner #47096 üzenetére
Meh, írd egyes szám első személyben és akkor látod honnan gyökeredzik az egész.
"Már bánom hogy lesüllyedtem erre a szintre.
De akkor nem ártana tisztázni valamit, hátha végre világosan fogok látni.
Én írtam köcsög stílusban először. Nem Te voltál, én csak úgy válaszoltam neked, ahogy a stílusom megkívánta.
Márka barbár? Oszt mire fel? Bírom az ilyen vagdalkozó, csapkodó, összeszedetlen írásaimat.
Kettőnk közül Én vagyok az aki annyira védi az autóját hogy nem lehet negatív véleményt alkotni róla."Tessék javítottam. Te szóltál be az autómat illetően, és utána nem elég, hogy bevallottad, hogy igen azt írtad amit: még elkezdted tetézni hogy a véleményed így van helyesen, mert a te autód bezzeg. De szerintem már az első válaszomnál bebizonyítottam, hogy aki nekem beszól annak ugyanolyan stílusban írok vissza. Te mérgesítetted el a helyzetet. Ne kezdj öregapám lejárató dumát, ha nem bírod, hogy visszafikáznak. Ez nem a te ligád. És ezt nem tudod TE felfogni.
F*szom most mát beszéljünk itt autókról.Végeztünk?
-
Dvix
senior tag
válasz
dethroner #47098 üzenetére
Nyilván valóan, mert nem tudsz mit kezdeni a helyzettel
Én idejöttem hírt közölni és tiszteletemet tenni a fórumban ( (#46921) Dvix), te belém kötöttél. Nem úgy alakult ahogy te vártad és valaki rá is mutat milyen baromságot csinálsz. És akár csak más tizenévesek Twitter, face, lököd a report-okat: "jaj csúnyán beszélt velem, ah a kis lelkem". Igazi férfi vagy kortyolgasd csak a szója lattédat.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz
dethroner #47101 üzenetére
A képmutató ami vagy ember.
Ezt a moderátoroknak írod, hogy tettesd még az áldozat szerepét egy darabig ugye? Sok sikert hozzá. Én, ezután 100% hogy figyelmen kívül hagylak, nem érdekelnek az emberek akik beszólnak valamit és utána elfogy az energiájuk ha valaki nevén nevezi a dolgot, és dedós módjára mástól kérnek segítséget. De tényleg ezután egy szót se feléd.
És elnézést fórum társaimtól, hogy ezt itt rendeztük.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be a civakodást, erre senki sem kíváncsi itt.
-
2ozzmexy
aktív tag
Nincsen valakinek fotója a Vitara hátsó rendszámtáblájának rögzítéséről?
Piszokul zörög minden becsukásnál/kátyús úton (amit BP-en nem is találni) és a kétoldalú nem igazán fogja meg... félek h leveri a fényezést. Nem lehetne beletenni még 1-2 csavart hogy az alja ne a levegőben legyen!?
-
spsalvia
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozunk egy új S-Cross megvételén és lenne egy láma kérdésem.
Általában napi 2*6km-et mennénk az autóval településen belül. Viszont heti kétszer lenne összesen 80km-es oda-vissza úra használva, ami 70% országút, 30% város.
A kérdésem az lenne, hogy a részecskeszűrő egy ilyen úton regenerálódik, vagy kellene autópályáznom vele? Egyáltalán jelzi valami, hogy most szükség lenne a részecskeszűrő karbantartására?
Eddig csak sima szívó benzines autóim voltam, nem tudom ez hogyan működik. -
2ozzmexy
aktív tag
válasz
spsalvia #47105 üzenetére
Nincsen láma kérdés, ezt én nem definiálom, mert hogy klasszikust idézzek: "csókolom nem tudom hogy mit nem tudok..."
Első körben, tegyük helyre a fogalmakat, amennyire tudok segítek, noha nekem Vitarám van, de már részecskeszűrős...
Én városban használom (BP), lassan 2000km van benne és nem nyavalyog a részecskeszűrő miatt, de jó ha tudod hogy van visszajelző lámpája a műszerfalon. Nem kell tőle félni, mert ez nem olyan mint a dízeleké, a dízel autókra azért kellett annó, hogy ne kormoljanak (ott nincsen szegénykeverék, gondolj a TDI Mk3 Golf-okra/ chip-elt PDTDI Leon-okra, nyomtál egy padlót és füstfelhő), de ugye a benzines ha kormol az már régen rossz... (akkor már 1:1-ben fogy a benzin az olajjal
)
Másfelől ez egy turbó motor közvetlen befecskendezéssel és "vizes turbóval" Start/Stop-al.
Nem árt leállítás előtt hagyni ketyegni picit (Start-Stop OFF!), hogy le tudjon hűlni a turbó és beindítás után sem érdemes terhelni azonnal... főleg országút után hagyni kell neki 2-3 percet h lehűljön.Igazán kitisztítani magát a részecskeszűrő nem tudja, ahhoz tartósan (1-2 óra) folyamatos emelt fordulaton nagy sebességgel közelekedés kell, tehát autópálya és nyomni neki vagy 140-150-el óraszerint, ha csak 100-110-el gurulgatsz 6-odikban a pályán, az kevés...
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
2ozzmexy #47104 üzenetére
Ha a sarkokhoz öntapadó korongot (csúszásgátló) teszel akkor nem fogja bántani a fényezést. A zörgés ereje is csökken. Nekem hungarocell szerű anyagból van a négy sarkánál felragasztva, kb. 5 mm vastagságú és teljesen jó.
-
sike!
tag
Hello, szerintetek a videón hallható hang normális (főleg 25. másodperc környékétől hallható kopogás-szerű)?
2017-es Baleno, 1,2 benzines.
-
spsalvia
csendes tag
válasz
2ozzmexy #47106 üzenetére
Köszi szépen!
Ezek szerint bírja a túlnyomórészt városozást, nem kell különösebben foglalkozni vele, ez jó hír.
A turbó részével tisztában voltam, ezt tesztvezetésen el is mondták. Igaz, ez tavaly volt, amikor még lehetett részecskeszűrő nélkülit, csak sajnos, akkor nem tudtam megvenni. Illetve vacilláltam a használt és új között, de úgy látom használtban is elég szépen elszálltak az árak... -
2ozzmexy
aktív tag
Fém a fémhez verődés hang, mintha valamelyik klíma cső nekiverődne a hűtőnek, lehet csak elengedte a kapocs csavarja... nézesd meg szakszervízben, mert így tuti nem fog menni és ha lehet ne használd, mert bármi is lehet, majd ők megkeresik mi adja ki.
@blakey: Köszi, csak ilyen icipici filckorongom van, amit a székek aljára tettem fel hogy ne barmolja össze vele mindenki a lamináltpadlót a nappaliban... az a gyerek dolga műanyagmotorral driftelve...
@spsalvia: Igen, a turbóra figyelni kell, fogy e a víz, olajat csipegeti e ilyesmi. A Start/Stop-ot én reflexből nyomom ki, kb a biztonsági öv bekötésével egyidejűleg...
Használt vs. Új témát kiveséztük, olvasgass vissza kicsit, jelenleg azt mondom hogyha elég neked egy S-Cross,a kkor inkább azt mint 3M körüli használt nagyobb kategóriás kombi, mert 5 éven belül ugyanott leszel anyagilag... (magánvélemény, ne vedd készpénznek)
Azért évente 1-2 alkalommal vidd ki a pályára, menjetek le a Balatonra, vagy nyaralni Horvátországba hogy azért tisztuljon néha és annyi.[ Szerkesztve ]
-
Hego
tag
Új swift/ignis tulajoktól kérdezném, hogy elinduláskor nektek is szokott enyhén rángatni az autó? Gondolom azért van, mert nyomatékszegény az 1.2-es benzines, meg az euro6 miatt is vissza van fojtva. Engem nem zavar, de barátnőm elég sűrűn lefullad emiatt. Szervízben tudnak ezzel a problémával kezdeni valamit?
i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Politika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- beszámítOK! sony PS5 - 825gb - Blu-ray ! 2 joyyal +2 játékkal - garanciával, dobozában
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING 3X OC 8GB GDDR6 GV-N207SGAMING OC-8GD
- LG 32GP850-B 2k Gamer Monitor! 32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/HDR400/
- Polk Audio TL1700
- HP ProDesk 600 G2 SFF - Gyári doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest