- Akciófigyelő: Ingyenes a Cook, Serve, Delicious! 3?! az Epic Games Store-ban
- Hosszabb bemutatót kapott a FIFA 23, amelyben a játék részleteit láthatjuk
- Akciófigyelő: Humble Resident Evil Decades of Horror Bundle (PC)
- Premier dátumot kapott a Sonic The Hedgehog 3 mozifilm
- Mit várhatunk az új Saints Row-tól?
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
addikt
válasz
Padre81 #33009 üzenetére
ami kötelező : fékfolyadék, váltóolaj, motorolaj, olajszuro, levegoszuro, pollenszuro, gyertya, hutofolyadék. ezeket akkor is le kell cserélni ha belevan írva a szervizkönyvbe hogy cserélve volt akár 1 hónapja is.. az a biztos
ami állapotfuggo : fékek, lengéscsillapito stb[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz
Padre81 #33009 üzenetére
Nekem az újjonan vásárolt swift most lesz 4 éves és 80 ezer km van benne. Eddig motorolajon, szűrőkön, 1x váltóolajon kívül nem volt más cserélve a szervízben. Max 35öt kértek el egy alkalomért.
Majd most kell hosszbordás szíjat cserélni és kéziféket állítani műszaki vizsga előtt és kérni fogom a fékolaj cseréjét is (eddig mindig rámértek és jó volt) + váltóolaj. Ez kb 15-20 ezer Ft plusz lesz. 100ezernél gyertya, esetleg hűtővíz. Ez is 15-20 ezer plusz. -
Danex
addikt
válasz
Padre81 #33009 üzenetére
Használtautóról beszéltünk ami általában 100k KM futás felett van.
Szóval..
vezérléscsere
minden folyadék
minden szűrő
benzinesnél gyertyák is.Ugye bármi lehet a papíron, kilométert is visszatekerhették és akkor lehet nincs még 50ezred a vezérlés cseréjéig, hanem már 10-el túllépted mondjuk a gyári előírást. Egy összegabalyodott motor elég gyakran gazdasági totálkár.
Fékolajat még szervizben se cserélnek mondván jól van az, aztán megdöglik a 200ezres ABS kocka, váltóolaj ugyan ez, automatánál meg kimondottan, oh örökélettartam olaj van benne, aztán 200ezer km-nél meg már rángatva vált.
-
pjen
nagyúr
Váltó megdöglik,nem függ az olaj cserétől,inkább a szerencsétől.Az ABS kocka is kezd típus hibává válni.Vissa olvasol rendszeresen szervizelt kocsiban is megdöglött.Fék olajat cserélni kell!,de nincs ra garancia,hogy az ABS nem döglik meg.Egyébként azt a 200K-t 40000 ből is meg lehet úszni garival.
-
dnelb
addikt
valaki nyomogatott kizashit? milyen az anyagminőség?
-
Kornel
veterán
Srácok, tök jók vagytok, mindent leírtatok helyettem
Így tovább, lassan ki is szállhatok az észosztásaimmal -
SirKero
őstag
Nos eddig tartott nekem is az AA. Lehet,hogy én vagyok a béna de ennél gyengébb ( hogy finom legyek ) és fapadosabb navigációt még nem láttam mint a Waze
Számomra az IGO kategóriákkal jobb ez nem is kérdés ezek után
A telefonomat a gyári program is kielégítően kezeli bluetooth-on keresztül a google play zenelejátszóra nem is érdemes szót vesztegetni. Úgy hogy marad a Wayteq GPS legalábbis addig míg nem lesz egy olyan program ami az én telefonomat is képes kitükrözni a Vitara kijelzőjére
Más téma: kezd olyan jó lenni a fogyasztásom hogy lassan már termelni fogja az üzemanyagot
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Kornel
veterán
Nekem a világ legjobb dolga az AA-n a Waze.
Nem cserélném el semmire. -
M_AND_Ms
addikt
Egy holt idegen nagyvárosban a navigáláshoz az Igo sokkal több segítséget nyújt. Áttekinthőbb és információgazdabb. A konfigurálhatóságról és az összetett útvonalak tervezéséről nem is beszélve.
Persze, a Waze online friss információi egyedülállóak, de az nem minden.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Olvasgatva itt a véleményeket elég vegyes az összkép erről az AA autó dologról.
Nekem mondjuk nincs a kocsiban, nem érzem akkora hiánynak. De biztos csiszolnak még rajta.
Itthon amúgy a Waze-t szoktam használni (mondjuk nekem elég ritkán kell navigáció), tavaly külföldön meg talán Google Maps volt a program amivel az Alpokban is navigáltunk.
IGO-t még jó régen használtam.Més que un club!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz
Kornel #33041 üzenetére
Lehet ;-).
Hála az égnek több eszköz is lehetőség a navira, így válogathtunk. Már a szokásaink is mások e téren. Pl valakinek fontos a hangutasítás, a képre alig néz rá, míg más kikapcsolja a hangot, csak a képet nézi.Az tény, hogy általában az AA is belement ebbe a vélt biztonságba és a totál lebutított appokat enged csak. És ez, szerintem hiba a részükről (is)
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Kornel
veterán
válasz
Napfénysüti #33042 üzenetére
Ha nincs benne multimédiás fejegység gyárilag, akkor valami kínait érdemes venni bele, amin gyárilag Android fut, így maximum egy netet kell vele megosztani WIFI-n, és utána van egy teljes értékű androidos tableted beépítve, mára már potom pénzért.
$200 körül már használhatóak vannak, múltkor $160 volt akcióban: [link][ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
-
AMD Power
titán
En kb egy hete hasznalom a Waze-t. Elotte Sygic es Here Maps ment. Tobbet nem fognak. Eszemletlen jo ez a kozossegi navigacio.
Tegnap rakerdeztem a Suzukinal erre az ingyenes atvizsgalasra. Kortol fuggetlenul barmilyen Suzukit be lehet vinni hozzajuk...
Suzuki SX4 1.5 VVT , Xbox Series X , Samsung A52 5G.
-
M_AND_Ms
addikt
válasz
Kornel #33044 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam (gondolkozom), de aztán mindig arra jutok, hogy az évi 2-3 nagy utazáshoz nem kell.
Anno (1990-es évek), amikor napi szinten jártam a országot, még híre hamva se volt a naviknak. Ott volt az autóatlasz az ülés mellett, ha kellett megálltam, belenéztem, aztán mentem tovább. Jól jött volna akkor is egy navi - és már akkor fantáziáltam egy waze féle rendszerről: délután ötkor északpestről, merre induljak, hogy gyorsabban kiérjek a 6-os útra (akkor is az útvonalakt tudtam, csak az épp aktuális dugó helyét nem)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
SirKero
őstag
Nem konkrétan erre a fejegységre gondoltam ami a cikkben van
Maradna a mi most van csak android alapú lenne,hogy kompatibilisebb legyen minden telefonnal
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. Öreg suzuki swift-be ki milyen telefon tartót használ?
Szellőzőbe rakhatóba mennyire jó bele? Pl erre gondoltam szellőzőbe rakhatóLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro /Never Settle/
-
Siriusb
veterán
Kárpitból foltot citromos ollón kívül mivel lehet kiszedni? Van valakinek jó tapasztalata valamilyen szerrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- beszámítOK! sony PS5 - 825gb - Blu-ray ! 2 joyyal +2 játékkal - garanciával, dobozában
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING 3X OC 8GB GDDR6 GV-N207SGAMING OC-8GD
- LG 32GP850-B 2k Gamer Monitor! 32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/HDR400/
- Polk Audio TL1700
- HP ProDesk 600 G2 SFF - Gyári doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest