- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds Battlegrounds
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
- Cyberpunk 2077
- Xbox One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Reaper #15009 üzenetére
Persze te tudod.
Kicsi a csomagtartó, ez igaz ha nem lenne rajta horog meg lennék lőve.
De a régihez képest a kaszni merevsége szerintem jeles, a futómű és a fékek is egy más világ. Emlékszem mikor átültem mennyivel stabilabbnak éreztem."felhőfoszlány-forma fakó lobogók"
-
AMD Power
titán
Lehet ,hogy hülyének fogtok nézni de azért megkérdezem. Ezek a Hunoil olajok milyenek? Nem az ára miatt kérdezem. Olajnál az nekem pont nem szempont.
[ Szerkesztve ]
Suzuki SX4 1.5 VVT , Xbox Series X , Samsung A52 5G.
-
Doze
aktív tag
válasz
AMD Power #15019 üzenetére
én Simson, MZ, Aprilia motorokban használtam.... sőt még vettem Re-cord márkájú olajokat is. Nem gondolom azt hogy kirívóan fos lenne... sőt ők gyártják a HG12 fagyállót ami nagyon is jó.(használom)
Ahogy megnéztem az általad linkelt weboldalt, látható petronas termékkel vannak tele.
Máskülönben, ha jó az API minősítése, megfelelő a viszkozitása, miért ne?... személy szerint kipróbáltam volna pl a MOL 5w30, Q8 5w30 stb is... de maradt eneos mert az volt elérhető (boltban), de attól hogy egy cégnek nincs milliárdos marketingje még lehet jó olaj.
-
AMD Power
titán
Ami viszont nagyon baba ez az "új" A Forensis Autóklubos Webáruház. Nagyon baba árak vannak benne.
Pl:
Castrol MAGNATEC 5W-40 C3 motorolaj 4 liter bruttó 9.500 Ft átlagban mindenhol. Itt 6677 Ft.
44Ah 360A EXIDE Classic akkumulátor szinte mindenhol 16000Ft körül van. Itt 12 912 Ft.Suzuki SX4 1.5 VVT , Xbox Series X , Samsung A52 5G.
-
Doze
aktív tag
válasz
AMD Power #15027 üzenetére
amúgy ez a forensises izé nem ők? Zs+U Autóalkatrész
Még a weboldal felépítése is stimmel. Árak is hasonlóak.
-
wertigo1984
őstag
Suzukis ''baratno'' mondja hogy a hatso ablaknal korben elkezdett feheresedni, allitolag beszivarog ha esik az eso. Ez kesobbiekben okozhat gondot? Az o szavaival irtam le, holnap lefotozom es berakok kepet a jelensegrol.
Motorolajbol az Eneos 5W30 vagy 5W40 mehet bele?(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Kornel
veterán
válasz
wertigo1984 #15031 üzenetére
eneos 5w30.
nem csak bepárásodott?
azt szokott hátul, ha esik, de attól nem esik be az eső -
wertigo1984
őstag
válasz
Kornel #15032 üzenetére
Nem para
, tegnap volt muszakin de elobb a szereloje atnezte az autot mindenhol. O vette eszre, allitolag a hatso ablak 2 retegu es kozte valami folia lehet, na ide szivarog be a viz.
Nem tudom elkepzelni hogy ez is olyan uveg mint az elso szelvedo.
Olajtanacs(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Kornel
veterán
kérdezett 2 lehetőséget.
eneos 5w30 vagy eneos 5w40.
ebből egyértelműen az első
egyébként mi baj az eneossal? drágának nem drága, sőt...
és nem is hamisítják még, amennyire én tudom.de ha már itt tartunk. tegyél egyszer sustina 5w30-at a kocsidba, az már ugyan drága, de érezni fogod a különbséget. meg hallani
-
zalman90
őstag
akarok digitális hőmérőt rakni a kocsiba , és ha külső hőfokot akarok mérni hova rakjam a szenzort ?
(#15027) AMD Power: azt nem szeretem
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Kornel
veterán
válasz
Siriusb #14997 üzenetére
Miután a paypal dispute eredménytelen lett, mivel vissza kéne küldenem a cuccot (amit nem fogok, mert kb. annyiba lenne, mint amennyibe került), utána ebay-en kapott szép negatív értékelést, és még ő van felháborodva:
Dear kornel_kiss,
Hi, could you tell us where is the video? you never send us any video, why did you lie that you have proven a video, you never send to us.
I am so sad that you wrote me negative feedback before we resolve the issue. If you can't remove the negative feedback, we will have to contact paypal and you must return back our item.- yallshop
paypal-on ötszöt váltottunk levelet, amibe linkeltem a videot is, és leírtam, hogy mitől rossz a cucc.
Te nyomtad már a negatív értékelést neki?
-
Doze
aktív tag
válasz
wertigo1984 #15041 üzenetére
nekem kicsit olyan mintha az üveg ragasztásával lenne valami.... persze lehet tévedek
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Belépő kategóriában melyik gumi márka a jobb?
Debica 155/70R13 T Passio 2
Kumho 155/70R13 T KH17 Solus
Barum 155/70R13 T Brillantis 2
Hankook 155/70R13 T K715Suzuki SX4 1.5 VVT , Xbox Series X , Samsung A52 5G.
-
Mercutio_
félisten
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #15051 üzenetére
HI!
mod csak minek terjeszted tovabbr ais ez t hujjeseget a tobbike felzabaljak me aszizik hogy vna barmi ertlenm si:- (((
ud
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Mercutio_
félisten
válasz
neduddki #15050 üzenetére
Jah, ha ez gumi nál működik akkor jó, hardware esetén általában az olcsó boltok vagy holnap eltűnő garázscégek, vagy szurkeimportos gari érvényesítésnél problémásak.
Gumi nál még valami olyan is rémlik, hogy jó áron beragadt korábbi raktarkeszletbe is gyakran belefutnakEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, Fehér Bőr NIKE Sneakers, FANTASY könyvek, TÖMÖRFENYŐ komód és könyvespolcok, HŰTŐ, MOSÓGÉP, MIKRÓ, Akasa 120W külső táp
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #15053 üzenetére
HI!
lof.xtesek tesztetk olvasni eredmeneyket megnezni es abbol tajkozodni ne pedig ezzel a f.x saggla golakozni
es nem egyetlen adac teszt letezik avilagon otobild, amusm,ae, ace ugyanugy elkesziti tessek azokat is figyelom kiserniudv
neduddki
mod: Mercutio_: kisker szinten elhanyagolhato raktarkeszletek vannak az is az evek alalt bejaratott meretben markaban/ocso/ kivev a nagyok, az hogynagykerbol meg miyt kapsz az megkapod ugyanugy Jozsi bacsial is, azzal az elonnyel hoy nem kell indokonod amikor visszakudod a gummedlit
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Kornel
veterán
válasz
neduddki #15056 üzenetére
most a létező összes gumitesztet végignéztem 2012/2013-ból a 185 szélesség körül.
nagyjából összecsengenek az eredmények, a különbségek a súlyozás miatt vannak.
az biztos, hogy egy márkás, A vagy B nedvestapadású gumi egyik teszten se bukott el, vagy ajánlott, vagy nagyon ajánlott volt. C-s nedves tapadásnál már voltak bukták.mod: amúgy én most swift1-re ezeket a gumikat venném:
Dunlop SP StreetResponse 2 165/65 R14 79T
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #15057 üzenetére
HI!
tehat akkor megiscsak a teztek a mervadok anelkul semmit enm er e z ahujjeseg...
mijert hajpoljatok ennyire a uccavalsz2-t mit tett le az asztalra? de hasonloan vagyok a joev-val is
aze ne fledjuk hog hisszu hetek szenvedes volt mire Te si kikotottel a kikvalasznal addi minden szarra rarepultel?:- ) vajjon hanyan leznke vevok egy 1x eves stiftre premium gummedlit vennei? /ugy hogy en ertlemszeruen apremium joteszzt erdemenyu gummedlik melle teszemvoksom/udv
neduddki
-
Kornel
veterán
válasz
neduddki #15059 üzenetére
van benne valami
olcsó kategóriába én még megfontolnám ezeket:Barum Brillantis 2 165/65 R13 77T
Semperit Comfort-Life 2 165/65 R13 77T
egyetértesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] ATX12VO szabványú konzumer alaplapot prezentált az MSI
- [Re:] Bemutatkozott az Amazfit GTS 2e és GTR 2e
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Hobby elektronika
- [Re:] Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs