- FIFA 22
- Battlefield 2042
- [Re:] Mozgásban a Zenless Zone Zero, a Genshin Impact készítőinek új játéka
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
knajf
senior tag
jó a suzuki jó... van belőle 2 és semmi prob és ha nem töröd meg akkor a világ legjobb autója
keveset fogyaszt és fürge és a bátyám van hogy napi 350km és semmi gond még a gyorsulással se (se az 1.0 se az 1.3)
ergo fényévekkel jobban megy egy 9 éves swift mitn egy trabant és még kevesebbet is eszik!a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
-
knajf
senior tag
up már...
a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
-
sakál
tag
divotnak, és az új Suzu-ra vágyóknak :Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]A szépség az eszed rovására megy
-
gabe_
őstag
Az autó-motor újságban már olvasható az új suzuki bemutató...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Volu
tag
Akinek 1.0 Swift van, attól kérdezném, mennyit fogyaszt neki?
Gondolkodom egy ilyenen, mert olcsó és szinte csak városban haszálnám, ott meg talán még nem ütközik ki annyira a lomhasága.''A számítógépező csajok strasszkövekkel díszített iPodot akarnak és macska formájú USB-memóriát, ami bedugáskor nyávog''
-
gézu
őstag
Nyáron csak város 5.5 - 6l,télen 6 - 6.5l .Országút max 100-as tempóval
4.5 - 5l.120-140-nél 6 körül.Persz ez függ a vezetési stílustól,ezek az
értékek közepesen dinamikus stílusú vezetéshez tartoznak.“If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.”
-
kymco
veterán
Nekem 1.3-as volt, és a három évre az átlagfogyasztás (tél-nyár; rövid út-hosszú út; autópálya-belvárosi tötyörgés....) 6 liter 100 km-en. A csúcs télen volt azt hiszem 7,5 literrel a minimum pedig 5 liter volt. A ''szélsőséges értékek'' közel 1 tank benzin (kb 30-35 liter) elfogyasztásának átlagát adják.
www.refujvaros.hu
-
csibor
őstag
Nekem az 1.0-es kb 5.5l, fogyasztot 100-as tempóig.Az 1.3-as sedanban viszont csalodtam nekem átlag 7.5l fogyasztot,kicsit sokallom mert a jelenlegi autom 8l-es átlaggal jőn ki áll klima hasz mellet.
-
divot
veterán
Az Autó-motorban leírták a műszaki adatokat. Köszike.
Ez viszont már tényleg egy teszt, magyar sofőrrel, magyar utakon, magyar Suzukival... Bővebben: link -
szucsi
őstag
Törjék, törjék!
Lássam végre, hogy mi marad belőle(m). -
csimpi
csendes tag
NA mi van???
Mindenkinek ajánlom az index forumában az uj suzukisat....
Bővebben: link
itten van már egy-két ember aki vezette, plusz meg is rendelte...Több, mint 25 éve vagyok profi festő, mázoló. Tőlem tanulta Donatello, Leonardo, Michelangelo és Szecska mester is a művészeskedést.
-
divot
veterán
Törészteszt nem volt.
Két dolgot nem hittem volna életemben: 1., hogy valaha Suzukira fogok vágyni, 2., hogy valaha beszeretek egy fehér autóba. Ma mindkettő megtörént.
Szóval a fehér Suzuki GS alufelnivel egyszerűen gyönyörű. Annyira mokány, izomgolyó hatása van, hogy nem is tudom leírni. Szemből úgy néz ki, mint egy rallyeautó. A feleségem szerint egy Ignis Sport és egy Mini Cooper keveréke, méghozzű úgy, hogy mindkettőből a legjobb részeket őrizte meg.Nagyon szép az kf. félni, épp eltalálták a túlzottan csicsás, és a semmitmondó háromküllős közötti arany középutat. A hátrafelé szűlülő ablakok miatt pedig olyan a hatása, mintha rárobbanna az útra. Telitalálat.
Belső: harmonikus az egész, a középkonzol olyan szépen illekszkedik az autóba, hogy az magasabb kategóriákat idézi. Nagyon szépek a fényei, bár nappal ez nem igazán tudott érvényesülni. A műszerfal a sportos hatást erősíti, a középre helyezett digitális műszer könnyen leolvasható, ez mutatja a pillanatnyi fogyasztást is. Az Üllői úton kerültünk egyet, mentünk 30-al és 80-al is, semmi zörgést, illesztési neszt nem hallottam. (Persze csúnya lett volna, ha ennyi idő alatt...).
Az 1,5 VVTi-t próbáltuk ki. 3000 fölött kezd igazán húzni, akkor viszont nagyon megindul. Ripsz-ropsz százon vagy, ezzel az autóval nem lesz egyszerű betartani a sebességkorlátozásokat. A fogyasztást figyelve 60-nál 3,5 litert, 80-nál 4,2-t evett ezen a szakaszon, szóval biztosnak tűnik a gyárilag megadott városi 8 liter.
Az autó hangja alig hallható, 80 körül annyit észlelsz csak, amennyi ahhoz kell, hogy élvezd a gázadást.Alapjáraton pedig semmit, de tényleg, meg se rezdül a kasztni. A suzukis fickó mesélte, hogy jött egy tag a régi Swiftel tesztvezetésre, és a GLX-ben lazán ráindított mégegyszer...
A módosított hátsó felfüggesztés miatt egyáltalán nincs Ignises pattogás, nagyon kényelmes volt utazni is az autóban.
A hat hangszóró nagyon szépen szól, halkan is betölti a teret a zene. Mivel azonban elől és hátul is elég nagy hangszórók vannak, lehet döngetni is a mjúzikot. És nem torzít, mivel a nagas hangoknak ott a két kisebb hangszóró.
Beülttem a feleségem mögé. Ő 170cm, én 183, mondtam neki, hogy állítsa be az ülést úgy, ahogy az neki a legkényelmesebb, és így sem ért hozzá az összezárt térdem az első ülés hátuljához. És a fejem sem a plafonhoz, pedig most égnek van zselézve a séróm.
20% befizetésével havi 40K/72 hónap lenne a részlet, de ennél egy másik kereskedőnél már kaptam jobb, 38,5K-s ajánlatot is. Rossz hír, hogy a kanáris sárga és a gránát narancs metál csak májustól lesz elérhető, mivel ezek kísérleti színek. A fekete nem tetszik, és a sötétkék sem szép. A zöld kiábrándító, bár volt, akinek nagyon tetszett a nézelődők közül. A piros GS-ben szép, csak gyaníthatóan abból lesz a legtöbb. A sötét ezüst metál inkább nagyobb autóhoz illene, de a világos ezüst nagyon dög a kf. felnivel. A fehéren pedig meglepődtem, hogy mennyire jól áll az autónak. Na most vagy várunk májusig türelmesen a gránát miatt (nem hiszem), vagy fehéret veszünk.
Ja, és a GS-ben 8! légzsák van.
Egy nagy hibát viszont máris tapasztaltam, és nem értem, miért nem oldották meg: az utasoldali légzsák nem kapcsolható ki, tehát előre nem lehet gyerekülést tenni nyugodt szívvel.
Na így hirtelen ennyi. -
a_tesz
Korrektor
véleményem szerint a gyerekülésnek hátul a helye.ha valaki menet közben akar igazítani a gyereken, inkább álljon meg. nagyon merésznek tartom azokat az anyukákat, akik a kormánytól elhajolva menet közben cumiztatnak stb...
20% befizetésével havi 40K/72 hónap lenne a részlet
mennyinek a 20%-a?és thm mennyire jönne ki kb?
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
divot
veterán
Az autó ára 3.020.000 Forint. 20% kezdő 604.000 Ft. + 55.000 forint üzembehelyezési = 659.000 Ft kezdő befizetés. A kölcsön összege 2.416.000 Ft. Törlesztés: 40.568Ft/72 hó.
Így a THM = 6.62%.
Viszont ugyanilyen konstrukcióban egy másik kereskedőnél 38.500 Ft. a törlesztés, tehát még jobb a THM. -
divot
veterán
Ezér csinyáltam tesztet
-
-
kymco
veterán
Ebben igazad van, de a szemkontaktus a hátsó ülésen nehezebben oldható meg, ami viszont elöl pofon egyszerű. Hátul egy kicsi elég magányos tud lenni, elöl pedig látja az anyát. Ebben a korban pedig ez sokszor elég a teljes nyugalom eléréséhez. Ez pedig közlekedésbiztonság szempontjából elengedhetetlen.... ugyanis már vezettem fülsüketítő visitás közepette, meglehetősen zavaró volt....
www.refujvaros.hu
-
a_tesz
Korrektor
innentől ez már gyereknevelés, amihez látszik, hogy én nem értek
egyetértek, hogy a csönd szükséges a nyugodt és biztonságos vezetéshez, de az optimális szerintem az lenne, hogy apu vezet, anyu meg hátul elvan a gyerekkel. a mai világban ugye szép is lenne, ha mindenki így ráérne. ebben a megvilágításban viszont aláírom, hogy nem lenne rossz, ha minden autóban kikapcsolható lenne az utasoldali légzsák, de nekem akkoris idegen a gyerekülés az első ülésen (bezzeg ha majd apa leszek... )
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Jam-Master J
aktív tag
7végén megyünk kippróbálni az új Swiftet...juhéjj...
Anyósom megdobott egy kis lével, úgyhogy ha bejön, megvesszük...szerintem nagyot nem fogunk csalódni (fél éve adtuk el a Swiftet, meg is sirattam).J. - Annyit dolgozom, hogy az lassan már az ivás rovására megy...
-
Szalma
őstag
(Anyósülésre gyermekülést szerintem háttal nem szabad tenni. Egy háttal bekötött csecsemőnek/még gyenge izomzatú kisbabának a ''legjobb helye'' baleset esetén a hátsó traktusban van... NCAP (nem euro) ajánlás egyébként...
Az újabb fajta háttal (is) bekötős ülések jellemzően olyanok (Bébé és Römer is), hogy gondosan támaszkodnak/ékelődnek az előtte lévő ülés hátához. Ez a műszerfalnál nem tud összejönni. Borulás esetén ugyanis nem tudja csak az öv megfogni az ülést. (Leesni nem fog, de ''fityegni'' azt igen...)
Gyerek hátul.)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: Mondatérthetetlenség...
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
jobbra fel...
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei
-
Integra
titán
ez így jól hangzik
gyerkőc ülés ügyben: az ideális pozíció, hátsó üléssor középen, menetiránynak háttal.
azt hiszem a laguna-ban van így megoldva az isofix rögzítési pont is, már amiről tudom is hogy megoldható a rögzítés....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bandiras2
senior tag
Ezt most találtam, bocs ha már volt
Megunta a Suzukiját? Cserélje le újra!
Lökhárító elöl-hátul színre legyen fújva!
Az immobilájzer már benne van a 'slusszba'
Sohasem fog csalódni a Wagon R+ -ba.
Beletettek ezer extrát, többet is mint akart
Leverheti félgázzal az egész Párizs-Dakart!
A sok extrából kettot is kiemel a sajtó:
Forgatható kormánykerék, kinyitható ajtó.
Ebben már nem pótkerék van: olyan, mint egy airbus
Jár hozzá egy felfújható full pót-WagonR+.
Hegymenetbe nem szarozik, simán ez a nyero
Ahogy tombol alatta a tizenhat lóero.
Sík terepen is odab*sz: gyurodik az aszfalt
Ha gyorsan tolod feltépi a matchbox-terepasztalt.
Kirándulás? Erre lett a 'kocsi?' kitalálva
Utazhatsz bent négykézláb, guggolva vagy állva.
Ülés nincsen benne, ez már futurizmus
Hogy is nézne az ki, hogy ül a turizmus?
Hely van benne boven, pótolja a házat
Csak ne menj vele messzire mert százon eszik százat.
Két sajátossága még: az ''izomero-szervó'',
Meg a klímarendszer: ''ablakfüggo thermo''.
A kesztyutartójában van egy titkos button
Aztat kell megnyomni ha lerohadsz az utton.
Akkor a muszerfal kiírja hogy:''csocsi''
Mert ebbol az életben nem lesz már kocsi.
Egy esélyed van még: a szupertitkos kódja
De nehogy elhidd, hogy a problémád megóggya.
A hibamentesítot aktiválnád vele
Igen ám kistestvér, de hogyan írod bele?
A WagonR+ -ban az a tuti üzlet
Hogy van hozzá titkos kód, de nincsen billentyuzet.
Most aztán szarban vagy; nézel jobbra-balra
Hirtelen új message jön a muszerfalra:
''Szeretnék neked egy jó tanácsot adni
Indujjá el gyalog vagy itt fogsz megrohadni''.
Ha WagonR+ -t vásárol számoljon a sokkal,
A kockázatokkal és a mellékhatásokkal.
Amióta gyártják rajta ül az átok
Már a szlogen mögött nagy átk*rást látok.
Gazdaságos motor meg metálfény kaszni
SUZUKI A MI AUTÓNK, meg is lehet b*szni!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann
-
a_tesz
Korrektor
válasz
bandiras2 #1395 üzenetére
Bővebben: link
nem baj, már úgyis régen voltスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Vukocska
tag
Nha megvettem ezt az uj ''csodat'' mivel a Ladam darabokban van, megjott hozza a svedacel, amibol keszulnek majd az uj karosszeria elemek, valamint elkeszul az uj fekrendszer (ket fofekhengerrel (elol-hatul), hutott tarcsa fekek negydugattyus feknyereggel (elol hatul), es egy nagy ujitas, a visszagurulas gatlo aminek a segitsegevel emelkedon is ugy indulhatsz el mint sik terepen (fekpedal felemelese utan elore beallitott idotartalmig megtartja az autot, nem kell se kuplung se a kezifek (kivancsi vagyok a KPM mit fog hozzaszolni).
Nha terjunk vissza a Swift II-re.
2 napja van nalam.(1.3 GS) Eleg mozgekony tipikus varosi auto nagy fogyasztassal, csendes, elol kenyelmes, hatul meg nem utaztam vele. A muszerfal anyaga lehetne egy kicsit baratsagosabb/puhabb. Felek hogy ksobb aozke elkezdenek zajongani. Valamint az elso szelvedonel ket oldalt nem kellett volna az a ket fekete muanyag elem.
Kicsit lanyos auto, nem baj ha kesz a Ladam vagy eladom vagy jo lesz baratnomnek (bar neki ott a ceges Focus).
Tanacs: amikor atveszitek nezzetek meg jo alaposan, a motort is. Az enyem most szervizben van,mert morotbol orran-szajan csopog az olaj.
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
Vukocska #1400 üzenetére
ez nyilván még egy gyerekbetegség lesz. ezért kapható nálunk már korábban, hogy mire a ''nagy Európában'' bemutatkozik, az ilyen ''apróságokat'' megszüntethessék (ha minden igaz, október óta ezen dolgoznak)
nagy fogyasztáson mit értesz számszerűsítve? ezenkívül a kézikönyv tesz-e említést bejáratásról?スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
neked csak nagyon halkan megsúgom, egy autóból nem kell általános érvényű következtetéseket levonni
minden rossz szándék nélkül, nehogy félreérts!
szerk: helyesírás
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Intel I5-4690
- Eladó Samsung S22 Ultra 256/12GB
- Ejha Dobozos Razer Book 13 Erős Fémházas "Kis Gamer" Érintős Ultrabook -50% i7-1165G7 16 256 Iris Xe
- Szuper áron új gyártói garanciás 11.generációs Asus Vivobook Pro 15 OLED /i5/8gb/512ssd/ GTX 1650
- Bomba áron dobozos új Hp Envy Gamer laptop! i7-11800H 16GB RAM 1 TB SSD Nvidia RTX 3050 TI Garancia
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest