- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Battlefield 2042
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- [Re:] Mozgásban a Zenless Zone Zero, a Genshin Impact készítőinek új játéka
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeke
senior tag
Az új Swift mellett szól még az is, hogy az alkatrészellátásával és később az alkatrészek áraival nem lesz gond. Minden olcsó (relative) lesz hozzá.
Hátrány: hamarosan minden sarkon parkolni fog belőle legalább egy...A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
divot
veterán
Elkészült a suzuki.hu oldalon az új swift rész.
-
divot
veterán
válasz
Integra #1163 üzenetére
A kedvesem még nem látta élőben, ha neki is tetszik, akkor veszünk egy fekete/ezüst/gránátmetál ezt még nem tudom GS-t.
Ez például nagyon vadkan Bővebben: link
Ez meg a kedvenc színem Bővebben: link
[Szerkesztve] -
csimpi
csendes tag
most olvastam, hogy annyi az előjegyzés az uj swiftre, hogy tuti siker lesz.. de lehet, hogy ez csak marketing...mindenestre nekem most 1.0 swiftem van,és nem tudom mire cseréljem...az uj lehet hogy sokba lenne....
Több, mint 25 éve vagyok profi festő, mázoló. Tőlem tanulta Donatello, Leonardo, Michelangelo és Szecska mester is a művészeskedést.
-
csimpi
csendes tag
na itt elég sokminden megtalálható a verdákról: Bővebben: link
Több, mint 25 éve vagyok profi festő, mázoló. Tőlem tanulta Donatello, Leonardo, Michelangelo és Szecska mester is a művészeskedést.
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
fokukac #1141 üzenetére
Annyit pontositanek, hogy a kor tokmindegy.
Es csak es kizarolag hidropneumatikus felfuggesztessel ellatott citroent.
A tobbi az felejtos, kiveve a kacsat.
Talan nyaron nemzetkozi citro talalkozora ha ki tudok esni, meglesek - meg talan meg ki tudok probalni - egy GSA Birotort.Mar alig varom. ;)A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
-
DaSilva
senior tag
-
Integra
titán
megy az a 90 lovas is
de az 1.5-ös érezhetően más lesz, ezt vakon állítom
legalábbis a honda 1.5-ös 115 lovas motorja és az 1.4-es 90 lovasa között hatalmas a különbség, igaz, a nagyobbi vtec-e vezérlésű is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
ezt csak egy (pontosabban kettő) próba döntheti el. az Ignisnél nem volt észrevehető különbség az 1.3 és az 1.5 között, sem papíron, sem a valóságban, szóval ki kell próbálni mindkét motorral
szerk: Integra: ez nem Honda
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Versus123
aktív tag
annak idején amikor a bravomat vettem én is ezen a színen gondolkodtam,végül is ezüst lett belőle.....kicsit megbántam
Bővebben: link
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
16ost rakj rá,krómozottat vékony gumival.....sokat jelent....itt az enyimé
Bővebben: link
Csak hogy lásd mennyit dob a 16os felni....''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
válasz
viharhozo #1187 üzenetére
3 éve vettem rá egy garnitúrát 80ért.....a téli az 14es lemezfelnin.Tehát csak nyáron kopik a 16os....ja,nem is akármilyet,uniroyal rainsport esőgumi,tapad mint a barom,igaz jövőre cserélhetem is,hamarabb kopik...4 évre 80 k nem sok...szerintem...
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
-
Versus123
aktív tag
válasz
Integra #1200 üzenetére
na nekem 240-ből megvolt 3 éve a 16-os alessio csúcs-króm felni+ rá a zsír új gumik...a lemezfelnire meg mehet a téligumi. Most úgyis tél van,azzal kell kérni.(lemezfelni+téligumi) Nyárig meg spórolni és megvenni a szép 16ost rá
-
Integra
titán
válasz
Versus123 #1201 üzenetére
nekem mázlim volt
két hónapos karcmentes felniket és szőrös 3000km-t futott gumi garnitúrát vettem egy sráctól 180ezerért, ő 320ezerért vette, még a számláját is megkaptam akkoriban.
(oz racing f1 + potenza re 720)
téli cumó nekem is gyári lemezfelnin van (185/55 R14), mindig furcsa hogy ilyenkor valami rugózást észlelek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- [Re:] Borúsan látják a Tinder jövőjét a befektetők
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- [Re:] Csattanós választ adhat a Nio a Xiaominak
- Elektromos autók - motorok
- Python programozás
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Ejha Dobozos Razer Book 13 Erős Fémházas "Kis Gamer" Érintős Ultrabook -50% i7-1165G7 16 256 Iris Xe
- Szuper áron eladó gyártói garanciás 11.generációs Asus Vivobook Pro 15 OLED /i5/8gb/512ssd/ GTX 1650
- Bomba áron dobozos új Hp Envy Gamer laptop! i7-11800H 16GB RAM 1 TB SSD Nvidia RTX 3050 TI Garancia
- Újszerű állapotú, garanciális, azonnal átvehető ASUS TUF Gaming VG27AQ1A Monitor
- KERESEK 16 GB DDR3 RAM!!
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs