Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz burgatshow #70001 üzenetére
És ha kiszáradnak a tömítések akkor csere ? vagy "újrakeni" a gáz?
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
-
dethroner
veterán
válasz Biga123 #70002 üzenetére
Tömités ha kiszárad, akkor azt cserélni kell. És a legszebb az egészben, hogy több helyen is van tömítés. Nekem a citroenben van olyan tömítés amit 5 perc alatt lehet cserélni, és olyan is, amihez nagyon meg kell bontani a klíma rendszert. Tavaly amikor ismételten elment a gáz belőle, elég húzós ajánlatot kaptam, mondván szar a kompresszor, fel kell újítani. Elvittem másik helyre, azt mondta ott a manus hogy ez hülyeség, megmutatta hogy a klíma hűtő van kirohadva, ott megy el a gáz. Kicserélte és jó lett. Meg kell nézni uv lámpával hol szökik a gáz.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ugri77
tag
Célszerű klíma bármilyen öltésekor UV s olajjal feltölteni. Ha kezd ereszteni akkor első műhely látogatásakor látható az szivárgás helye
-
Qtya123
őstag
válasz Biga123 #70004 üzenetére
"Covid óta kb csak áll az autó"
Akkor ott a tömítéseknek valószínűleg gatya. Néha már az is elég, hogy ősztől tavaszig nincs bekapcsolva.
Jó tömítések/csövek esetén sokkal tovább bírja, nem 3-4 évig.Vidd el klímáshoz, hogy nézze meg, csak a tömítéseknél ereszt-e vagy máshol is. Ilyen sok állás semelyik alkatrésznek nem tesz jót.
-
Biga123
addikt
válasz AMD Power #70008 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.
És vajon a swift (2015) a könnyen cserélhető tömítéses kategóriába esik, vagy vagy el fog átkozni a klímás ha rendelek nála egy töltés és tömítés cserét ( vagy olyan árat mond rá h ne legyen kedvem hozzá).(tud valaki megbízható klímást Érd környékén?)
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
cigam
félisten
-
GEPESZ66
veterán
Az Ignis-emben már elég régi az üléshuzet, kopott, ill. meg is van nyúlva.
Azon gondolkozok,mivel koszos ruhával nem ülök bele, hogy már nem veszek rá másikat.
Akkor az ülés legalább porszívózható lesz.
Ti használtok üléshuzatot? -
blakey
titán
válasz GEPESZ66 #70013 üzenetére
Nem, tiszta ruhával nem lesz probléma. Korábban használtam, aztán letettem róla.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
simonjoe
őstag
....mit találtam a Splash-hez!
Joe
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!
Ma elhagytam a Splash-ről az egyik kerékőr kupakot.
[link] (alsó sor)
Van valami elképzelésetek, h hol lehet ilyet, vagy hasonlót kapni??
THX!!Joe
-
Dr.Én
veterán
Hali.
Olyan apró kérdésem lenne hogy feltűnt a napokban hogy ha kiszállok az autóból és megyek kaput nyitni cicereg az autó, a megszokotthoz képest jóval hangosabban.
Fel nyitottam a motorháztetőt és az ékszíj felől jön a hang.
Megyek szerelőhőz a napokban, csak mire számítsak majd
Ékszíj csere? Vagy csak feszíteni kell rajt?Illetve a másik kérdésem, ha ratyi úton megyek nagyon ráz az autó és a gödröket, út hibákat nagyon érzem. Kormány ráz rendesen. De nem húz se merre sem az autó.
Lengéscsillapitó csere vajon?
WOT: kissio
-
tboldi
nagyúr
Ha magasabbra fújod, csak rosszabb lesz, de a 2,3 teljesen oké.
SX4, ugye? Eleve nem szofisztikált a futóműve, gyárilag sem túl puha vagy kényelmes, de előfordulhat, hogy tényleg van valami baj vele. Így látatlanban nem mondanám, hogy egyértelműen lengéscsillapító, de rázópadon kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Ha esetleg minden rendben volna, és továbbra is túl rázósnak találnád, akkor nincs mese, cserélned kell egy kacsára.
-
simonjoe
őstag
válasz burgatshow #70029 üzenetére
...igen nálunk az OFF autó az a márka, az ötletet én is onnan vettem.
Joe
-
Qtya123
őstag
-
dunc
nagyúr
Sziasztok 2013 swifit helyzetjelző izzó csere? Van esetleg egy tutorial?
-
Ármester
Sziasztok,
Rég jártam itt.
Adott egy 1.6 szívó Vitara, 2016-os. Fejegység szoftvere 0840-es, gondolom ez kb a gyári lehet.
Ezt le lehet egyből frissíteni újabbra, pl 1880-ra? (Visszakeresve hsz.-eim között ennek megtaláltam a MEGA linkjét, amit anno 2019 Scrosshoz használtam)„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Vigneau #70043 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ezen a linkel lévő frissítési fájl lesz az: [link]Illetve mi most az ajánlottabb, SD vagy pendrive? Mert ahogy keresgéltem láttam van akit SD is szivatott meg, én anno pendrive-al szenvedtem.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Vigneau
félisten
-
Gyöször
senior tag
Tapasztalt valaki valami hibajavulást 1880 ról 1890re frissítéskor? Átnéztem régebben a listát mit javítottak, már nem emlékszem mik voltak csak az maradt meg, hogy semmi érdekes. Mivel jól megy minden, nem frissítek rá sztem.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Ármester
válasz Vigneau #70045 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Fél óra alatt le is frissült.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
dunc
nagyúr
-
AMD Power
titán
Nagyon megosztó az új Swift külsőre. Ti mit gondoltok róla?
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Horgász topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen