Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Itt beindult a mozgás. Ma szabadságon voltam, gondoltam bemegyek a szalonba új lízing ajánlatot számoltatni. Szalonos hölgy azzal kezdik hogy amúgy épp hívni akartak, mert pont van mai friss új lista a gyártól és van benne nekem is ajánlat. Pont az a felszereltség amit akarok, csak színben van eltérés, titánszürkét szerettem volna, selyemezüst metál van (ebben a tesztben vannak fotók róla). Le is van gyártva, ha kérem két héten belül átvehetem. Hárman várnak mögöttem, dönteni kellene 4-ig. Rágódtam rajta egy fél napot, de végül elfogadtam.

    Sajnos ha most nem fogadom el, jövő hó végéig nincs újabb ajánlat, és semmi garancia hogy akkor majd pont lesz olyan amit szeretnék. Másrészt augusztusban le fog állni a gyártás nyári szabadságolás miatt. Utána pedig már szeptember jön, ott megint lehet lesz ár emelkedés. Plusz ugye indul az 1.5 hybrid AT gyártása is, szóval megint meglassul a manuális gyártás gondolom. Közben romlik a Forint is, sőt hát a Merkantil ajánlatot épp néztem hogy már azért észrevehetően rosszabb mint amit márciusban összeraktunk :( Az se lesz kedvezőbb addigra. (minél hamarabb vég törleszteni kell majd amúgy)

    Egyébként azt mondta az értékesítő kb. úgy képzeljem el hogy a gyár összerak egy listát amit utána valami stratégia szerint szétszabdal a szalonok között és a szalonok nem látnak rá a teljes havi kínálatra, csak a nekik kiosztott sajátra. Szóval lehet hogy amúgy másik szalonnak feldobtak egy pont olyat amit szeretnék de az itt nem elérhető. Hát, "jópofa"..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák