Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    senior tag

    válasz szabonagyur #59282 üzenetére

    Valószínű, h én vagyok rosszul bekötve. Én azt gondolom, h egy ekkora autó mint az S-Cross arra van kitalálva, h hosszú távokat tolj le vele akár a családdal, vagy barátokkal a hozzá tartozó csomagokkal. Ránézel, és azt mondod: Ez igen!! Sajnos a külső mérete nem hozza azt amit szerintem kellene. Szaladgálni, kisebb távokra, városba ott vannak a kisebb testvérek. Ha a műszaki tartalmát nézem, akkor rendben van, bár már egyre több dolgot törvény szabályoz, h mi az ami már kötelező egy új autóban. Nekem kényelmetlen az ülése, az anyós oldal nem állítható magasságban (GL+), a hátsók meg egyenesen x@..rok. Ezt hosszú távon kibírni szerintem gyötrelem. Ha elmegyünk négyen egy külföldi kerékpártúrára mondjuk csak ide Horvátországba cc. 700km. A csomagjaink szerintem nem férnek el abban a csomagtartóban. Azt sem értem, h mi szükség egy szintet eltakaró lapra, ami alatt kb. 15cm-es üreg van. Ha a vonóhorogra ráakasztok egy szállítót megpakolva négy kerékpárral + négy utas + csomagok, akkor felteszem a kérdést, h mire elég az 1400-as motor 120 lóerejével???
    De, ha csak a nejemmel megyek ketten, akkor is kerülhet csomag még a hátsó ülésekre is. A fogyasztásáról nem tudok mint mondani, sógorom itt lakik szinte mellettünk 12km-re, 5,4-et láttam az autón, ami viszont nem rossz. Hogy írjak pozitív dolgot is, jól gyorsul az autó, érzek benne dinamikát. Persze mindez sík úton, és 20-ról nyolcvanra. Nem tudom, h mondjuk egy pályatempós 120-140km-nél ha padlózol ott mit csinál?
    Visszatérve a komfortérzetre, nagyon nem mindegy, h milyen környezetben, ergonómiai körülmények között töltöd az időt míg a volán mellett ülsz!
    Írom ezt úgy, h van "szaladgálásra" egy Splash, olyan napi használatra. Ő nem akar más lenni, tudja azt amire kitalálták, ellenben az S-Cross többet sejtet, de sajnos számomra csak sejtet, írom még 1x, h ez csak szerintem, és ez csak egy vélemény. A vélemény meg tudjuk milyen. :D

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák