Új hozzászólás Aktív témák

  • Chereiose

    addikt

    válasz szabonagyur #57884 üzenetére

    Akkor is nehezen nyelném le (nem hogy még egyet is értsek vele), hogy bemegyek a szalonba aztán másnap meg ugyanazért a minőségért meg +450 ezres árat látok. Legdurvább mondjuk a vitara, az ajtók olyanok mintha lehányta volna őket valaki és ez kerül 10 millióba ma a hibrid verzióval, közben a bódé meg kb a reális 2015-ös árat és szinten képviseli. Ott annak pl. reális alternatíva egy Yaris Cross, ha bár ott is azt néztem a teszteken hogy hangszigetelés 0.
    Amúgy a Polot én 7m-ért láttam, nem mondom, hogy az jobban megéri de azért az minőségre magasabb szinten van. Forintozást meg úgy értem, hogy úgy állítják be a közgazdász hősök, mintha külföldön ingyen adnák a kocsikat :D Mi még 5.5 ért vettük a gl+ S-crosst, nem gondoltam volna akkor, hogy így 1.5 év után ez jó vételnek (már-már befektetésnek) fog számítani, de többet tényleg nem adnék érte.

    No nem szidni akarom a Suzukit, szeretem a kocsinkat is, csak már kezdenek a ló túloldalára esni, lassan lehet jobban megéri a dacia (tudom az is drágul)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák