Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz Memmaao #55040 üzenetére

    Én azt nem értem, miért nem hagyod benne a long life olajat 30ezer km-en keresztül, a gyártó megmondta hogy úgy a tuti... (irónia)

    Na, pont azért, amiért Te nem követed a gépkönyvet, én is pont ezért nem követem. Sőt, véleményem szerint a fékfolyadékot félévente kellene cserélni... Elárulom, hogy sok autóban nem cserélik, csak leszámlázzák, mert a papír mindent elbír. De nem koptatom az ujjaimat ha nem muszáj, aki érti érti, aki nem azon meg nem tisztem segíteni. Ha neked ez a meggyőződésed, lelked rajta, Te dolgod, csak ne próbáld megmagyarázni hogy mindenki okos csak én vagyok helikopter...
    Igen, ki kell cserélni, le van írva a karbantartási utasításban, de nem ez volt az eredeti kérdés. (#55015)
    Van aki sosem cserél váltóolajat, ők váltót cserélnek 150ezrenként, mert úgyis eladják addigra, tehát már nem az ő bajuk lesz, addig meg minek borogassák a literenként 3500 forintos váltóolajat kétévente bele (2,8L kell a 6MT-be!), hogy majd a következő tulajnak jó legyen!? Hidd el, valószínűleg ő sem fogja hogy a harmadiknak jó legyen, stb. Tudsz követni, ugye?

    Nem azt írtam hogy sosem fogom kicserélni, hanem azt hogy kibírnak még két évet. Értő olvasás, hogy a Te szavaiddal éljek.

    De részemről én lezártam a témát, tanács kellett volna, mielőtt olyanért fizetek ami nem jó nekem, de ezt nem kaptam meg, úgyhogy innentől ez felesleges "szájtépés".

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák