Új hozzászólás Aktív témák

  • xmad

    őstag

    mefistofeles:

    én újan vettem 0km-esen.
    kb 16.000km-ig nem volt gondom, aztán kuplung remegés, rángatás. ( ha a tiédnél még nem jött elő akkor előfog nyugi )
    elöször kuplung csere nagy nehezen gariban, pár ezer km után ismét fos, utána elvileg a gyár szerint a lendkerék a szar, kicserélték azt is egy módosítottra... egy darabig szintén jó volt majd az is kezdett szar lenni..
    elvileg a megoldás a splash exedy szettje lenne, legalábbis volt egy srác akinek az egyik szerviz a második csere alkalmával már a splash exedy szettjét építette be és azzal azóta is jó neki...
    aztán váltóházon az a tengely amin csúszik a kinyomó csapágy szintén megkopik, külön nem cserélhető, csak váltóházzal együtt.. nálam azzal még nem volt gond mert 16.000km után szét szedték, de egy ismerősömnek aki pesten oktat neki kb 60,000 km-t bírt aztán váltóharang csere, kuplunggal egybekötve mert nekik már meg is csúszott a kuplung.
    fényezés szar..
    zajszigetelés nulla
    jobb hátsó kerék felől hüvősebb időben nyekergés kopogás
    sokaknak a kormánymű is elkezdett kpogni.. ( nálam azzal nincs gond)
    szerviz tapasztalat is eléggé kiábrándító, kókler hozzá nem értő banda mindenhol és nem 1 és nem 2 szervízben jártam már. ez persze nem konkrét az autó hibája hanem úgy összességében a suzukié.
    akkor, gyárilag már úgy adták a kocsit, hogy rázott 2 felni.. persze gariban se a felnit se a gumit nem cserélik.. arra nincs gari..
    szerviz1: ráz a felni, ütése van... fasza de nem cserélik
    szervíz 2 : a felni jó, a gumik öntési hibásak.. nem cserélik...
    szerviz3: itt minden jó...
    aha minden jó, 140-nél meg ráz...

    de hogy jót is mondjak, a motor az fasza, kúltúrált járású, keveset is fogyaszt,,
    más pozitivat nem nagyon tudok

    én meg is váltam tőle most valaki más használja a családban, helyette vettem egy Ford Fiestát és fényévekkel faszább autó.. persze műanyag zörgések itt-ott ebben is vannak, szervizekkel nincs még tapasztalat..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák