Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz Moleman #53040 üzenetére

    Mint korábban is írtam, nem ez volt a lényeg abban a hozzászólásban, hanem az hogy annyira nem bírja jól a gyűrődést mint a cikkben írták, bár lehetséges hogyha fizetnének érte én is más véleményen lennék. ("van az a pénz amiért korpás a hajam" mondta egy híres színésznő)
    Az megint egy extrém helyzet amit Te írsz, amit én csinálok meg a másik véglet, az is extrém csak máshogyan. Sokszor megkaptam már hogy mekkora hülye vagyok hogy ekkora futásra új autót vettem, csak az a bibi hogy nem veszít az értékéből és a használati értékről még nem beszéltünk... (üzembiztosság, komfort, utas biztonság, stb.) Nekem ezek számítanak, nem az mi van a kormány közepén vagy hogy mások mit gondolnak. Ár érték arányban akkor ennél nem igazán volt jobb ajánlat a piacon 10M alatt. (S-Cross nem tetszik, ez van, plusz akkor csak drágábbak voltak és rendelni sem lehetett)
    Száz szónak is egy a vége, minőségi ugrás volt a 18 éves alapfelszereltségű Corollahoz képest és inkább vettem egy új Suzukit, minthogy más lerugott szemetével szívjak... :R

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák