Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    Felmerült itt az autodoc mint lehetséges megbízható gyertyabeszerzési forrás. Ha megengeditek referálnék róla, hátha valaki profitál belőle. Offtopic lesz, mert a gyertyát megvettem zsuéktól, viszont ebben a csodás autodoc applikációban találtam hátsó fékdobot a Ladámhoz, és egy reggel 40% kedvezményre ébredtem. A gyertyát kidobtam a kosárból, de egy Lada fékdob 8200 Ft/db ért nagyot nem tévedhet.
    3210 a posta meg egy ezressel még megvágnak valami csomag biztosítás vagy mi így fizettem paypalon keresztül nekik valami 20650 Ft ot jelzem nem tudom fejből a fillérre pontos árakat.
    Pár nap múlva jött egy email, hogy sorry de 8200as TRW fékdob az nincs de semmi gond mert van 15800ért ABS márkájú ami jó a koszvadt zsigulimhoz kell e? Elküldtem öket a halál ...ra tört írt ékes angolommal. Itthon 13000 ért már veszek gyári dobot.
    Mondtam nekik, hogy vagy TRW kispénzért vagy küldjék vissza az összes pénzem és felejtsük el egymást egy életre.
    Jött az email, hogy jó de adjam már meg az alvázszámot, mert majd ők találnak nekem jobbat olcsóbban mint hiszem. Visszaírtam, hogy majd megadom az alvázszámot, ha elmagyarázza nekem, miért tudnám akár most is ugyan azt a trw fékdobot megrendelni. Nézzétek meg, most is fent van. Nem válaszolt erre csak hogy alvázszámot adjak. Még 5 email. Mindegyikben alvázszámot kért, mindig más néven írta, néha angolul néha google fordítóval magyarra dúrva. Meguntam. Írtam neki alvázszámot utolsó pár karaktert lehagytam igaz az neki úgyse kell meg elküldtem a képet amin van az evolution of Lada and BMW m5 1980-1993 vagy mi tudjátok, mondtam neki, hogy semmi csoda csak egy klasszik Lada fékdob kell 250 mm átmérővel 1970 és 2000 között gyártott autóra. Semmi varia ne legyen vagy pénz vissza.

    Következő email adjam meg a motorszámot üzemanyagot ccm meg még vagy 5 adat amire szintén semmi szükség az ügyiratban. Elelt 2 nap nem értem rá muttertól elkérni a forgalmit. Tegnap reggel úgy ébredtem, hogy forduljanak fel magadok mindent amit akar, nehogy az legyen ezért nem kapom vissza a pénzem. Errefel az az email fogadott, hogy mivel többszöri megkeresésükre sem voltam együttműködő ezért vegyem tudomásul, hogy töröltél a rendelésem. Na gondoltam ez már valami. Írta a csávó, hogy nagyon jó, hogy náluk van a pénzem, mert egy autóhoz mindig kell szűrő meg fékbetét és majd tőlük megvehetem.. Írtam neki egy cifrát, majd kitöröltem az egészet és udvariasan megkérdeztem, hogy pontosan hol kell keresni a pénzt vissza gombot a rendszerükben, mert sehol sem találom. Pár óra múlva a paypal írt, hogy kb 3 napon belül meglesz a pénzem. Elviekben az utolsó fillérig. Pedig féltem, hogy az ezres csomagbiztosítással megvágnak.

    Na ha valaki az autodocot fontolgatja: NEEE!!!!

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák