Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz 2ozzmexy #51398 üzenetére

    Én már megalapozottan nem bízom a márkaszervizekben, az előző kocsimmal volt probléma miattuk. Fiatal korában hátulról sérült az autó, márkaszerviz javította. Egyszer villanyszerelés közben egy másik autó műszerfalának és egy szendvics nejlon csomagolását találtam a kasztni üregeibe tömködve, a csomagtér műanyag elemei mögött. :D

    10+ évesen vettem észre, hogy brutálisan beázik, a pótkeréköbölben több centis víz áll. Elvittem karosszériáshoz - ő még hülyébb volt, mint a márkaszerviz, cserébe drága is -, azzal kezdte, hogy beragasztotta a padlólemezbe a gumidugót, nyilván továbbra is beázott az autó, mint utólag kiderült, a hátsó lámpa tömítését spórolta ki anno a márkaszerviz, centi vastagon folyt be a víz 10 évig.
    "Megjavították" 37 ezer forintért, azóta is beázik, csak kicsit kevésbé. Természetesen semmi érdemi munkát nem végeztek, a már rohadásnak indult pótkeréköblöt is én csiszoltam és festettem le otthon.

    Az már csak kicsit vicces, hogy a takatás légzsákvisszahívás miatt kétszer is be kellett vinni a kocsit a márkaszervizbe, mindkétszer ugyanazt a légzsákot cserélték. :D De legalább ott lehettem mellette.

    Az indokolatlan anyagköltségekről és óradíjról ne is beszéljünk, kiskerben negyed áron megkapsz bármit, olaj, szűrő, gyertya, alkatrész, a normálisabb maszek szerelők pedig boldogan dolgoznak hozott anyaggal is, töredéke áron.

Új hozzászólás Aktív témák