Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    senior tag

    válasz dethroner #48864 üzenetére

    ...na, pont a lényeget írtad: "műszakilag megbízható". Ami majd akkor lesz ha a vételár közel a dupláját ráköltöd ezekre az autókra. Csodákat ne várjunk már huszonéves több száz km-t futott autóktól. Aminek az utolsó csavarjában is benne van az idő és a futásteljesítmény.
    Teljesen reális képpel rajzolták meg a témát 2ozzmexy és Zolás !
    Amikor még nagyon benne voltunk a keresésbe és az 500eHUF határ egyre jobban kúszott felfele, akkor vett a szomszédom egy BMW-t 300 ezerért!! :Y Lehidaltam amikor megláttam. Az volt a reakció, h "van rajta 2 év műszaki, akkor xar nem lehet". Pedig DE! Csak haza tudott jönni vele, azóta a garázsban áll, mozgásképtelen.
    Nekem sokáig új autóim voltam, kis és középkategóriás, az új autónak sajnos ára van, de meg tudom mutatni (minden autómról vezetek egy javítási listát az utolsó csavarig), h mennyi a ráköltött összeg. Az utolsót 10 év után adtam el, 0 azaz nulla meghibásodással, csak kopó alkatrészek voltak cserélve és a kötelező szerviz. 4 évvel ezelőtt megkergültem és teljesen elvarázsolt egy Passat CC. A barátomé volt aki cserélte egy új csillagos márkára. Garázsban tartott, esőt vizet sosem látott mert volt másik is amivel ki tudta váltani. 100k-voltl benne, szalon állapotú, ezért is mertem megvenni. Nagyon boldog voltam. Nála semmi meghibásodás, én viszont a négy év alatt majdnem a vételárat költöttem rá. EGR, folytószelep, szívooldali csappantyúsor, gyári lengéscsillapítók stb. A kettőstömegű és a DPF még hátra van, az utóbbi gyári ára egymillió körül van. És nem érdekel mi mennyibe kerül ha valami baja van, csak gyári alkatrészt kap. Ellenben Q..va jó vele hosszú utakat tolni. Ezért vettül meg a Splash-t, h ki tudjuk váltani csip-csup távokra. Szóval hiába vettem kevés km-es szinte új autót az idő abba is benne van.

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák