Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    senior tag

    Az biztos, h nem 1xű használt autót venni. (No, meg az is, h a szalonból kihozott új autónak nincs párja, b@...szott jó érzés! :C )
    Mi most tettünk pontot egy használt vásárlásának a végére. 3 hónapos keresés és sok-sok km megtétele után vettünk egy 10 éves 65k-t futott németből behozott Splash-t. Sok a tróger a piacon, sokan néznek hülyének, és kereskedőnél el lehet felejteni az alkudozást. 1,6 mill volt a kocsi, 20 ezret engedtek nagy nehezen az árából. Azt hiszem, h szerencsénk volt, vagy pontosabban a hosszú keresés meghozta az eredményét. De, így is lesz vagy két millió a vége, mire rendben lesz teljesen, vagy még felette. Átíratás, full szerviz, minden folyadék, szűrők, gyertyák, szíjak cseréje, futómű állítás, ezeken kívül még cserélni kellett a két hátsó fék munkahengert, stabilizátorokat, lengéscsillapító porvédőket. Új akkut, gumiszőnyeget és nappali menetfényt is kapott Jövő tavasszal lesz egy alváz és üregvédelem. Szóval lett rá locsolva nem kevés, de rendben van így már.
    #48850dethroner: az ötszázezres megbízható, jó autó szerintem nem létezik. Kerestük, ez volt az első elképzelés, de a magyar piacon ennyiért nincs olyan amiben a feleségem szívesen kiengedtem volna az utakra!

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák