Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz blakey #47091 üzenetére

    Úgy látom elleszünk ezzel egy ideig. Akkor mondatról mondatra elemezzük.

    Miért biztonságosabb csak gyújtás mellett frissíteni?
    A válaszom annyi, hogy nem biztonságosabb. Egy szóval nem állítottam hogy biztonságosabb, ez a te vesszőparipád hogy biztonságosabb. Ezért is kértem hogy fejtsd ki hogy miért gondolod biztonságosabbnak. Akár beindítva, akár beindítás nélkül pont olyan biztonságos a frissítés.

    Értelmeztem és tartom, szépen lehordtad, hogy járó motor mellett frissít.
    Ismét leírom, nem hordtam le senkit amiért járó motorral frissít, annyit írtam hogy nem kell beindítani a motort. Ha te olvastál valahol olyat amiben kvázi lehülyéztem, vagy szépen lehordtam valakit a motor beindítás miatt, másold már be te is azokat a szavakat légyszíves, mert én nem találok ilyet az írásaimban.

    Talán neked kéne értelmezni és úgy válaszolni, hogy ne az jöjjön le belőle, hogy a másik hülye, mert járó motorral frissít.
    Ismételni tudom magam, én nem írtam senkinek semmi bántót ezzel kapcsolatban, de ha te találsz ilyet, ne csak pufogtasd a vádaidat, mutass rá mik voltak a bántók.

    Volt olyan frissítés ami 45 percig tartott, qrva jó mindezt gyújtás mellett frissíteni és nem tudhatod, hogy erre mit lép az akku védelme érdekében a rendszer.
    Ha 45 percig álló helyzetben alapjáraton működteted a motort, azzal a motort gyilkolod.
    Miért kéne az aksit 45 perc olyan tevékenység során védeni, amikor semmi más fogyasztó nem működik csak a fejegység.

    ez jobban megterheli a rendszert mint egy zenehallgatás és azt sem szoktad csak úgy hagyni, hogy szóljon.
    Miből veszed hogy jobban megterheli a rendszert a frissítés mint a zenehallgatás? Be tudod bizonyítani, kimérted már multiméterrel, vagy csak hasraütésre mondtál valamit?
    A fejegységnek van egy maximális fogyasztása, amit a végfok terhel leginkább. Ha lesz időm talán utánanézek hogy mennyi a max gyári adat a fej fogyasztásra. De kötve hiszem hogy akár 45 perc annyit kiszedne belőle, hogy gondot okozzon.

    A 1880-as elég rövid ideig tart
    Most mindenki a 1880-ast rakja fel, és ha elég rövid a felrakás, akkor ott vagyunk ahol az elején voltunk, vagyis minek beindítani, ha rövid ideig tart?

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák