Új hozzászólás Aktív témák

  • taranis

    addikt

    Sziasztok! SX4 S-Cross jobb első ajtónkat nyitás során kirántotta a szél az asszony kezéből, ütközött a mellettünk lévő autó ajtajával. Ez lett a vége:

    Kértem ajánlatot a márkaszerviztől a javításra, közel 300 ezer, a következőket írták:

    "Az ajánlat tartalmazza a sérült jobb első ajtó szét-/össze, le-/felszerelését, javítását, és fényezését. A gépkocsi színkódja miatt a jobb hátsó ajtót hozzá kell fényezni, hogy ne legyen esetleges színeltérés, annak ellenére, hogy a gyári színkód alapján dolgozunk, gyári fényezőanyaggal.
    Ezért tartalmazza a kalkuláció a jobb hátsó ajtó szét-/össze, le-/felszerelését, és fényezését.
    Az ajtókon található középső fekete struktúrált ajtó díszlécek a javítás miatt cserére szorulnak, mivel ragasztottak. Ezek csak szettben kaphatók /4db/"

    Cascoval elvileg meglenne 50-ből a dolog, de szerintetek megéri bevállalni ezt? Mert oké, hogy fényezik a két ajtót, és akkor az biztosan egyforma lesz, de mi a helyzet a karosszéria többi elemével? Ott is látszódhat az eltérés, és csak nem életszerű lefényezni a teljes autót egy ilyen apró gond miatt.
    Mit kockáztatok azzal, ha simán csak kiigazíttatom a megtört részt, és lenyelem, hogy a fényezésben látszani fog a törés? Mennyire számíthatok később ott rozsdára?

    colorizer.net

Új hozzászólás Aktív témák