Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz racerx #44812 üzenetére

    Na igen, van aki autózik és vannak akik őket kerülgetik egész úton... A szívó 1,4-es corolla sem evett 10-11 alatt télen BP-en, főleg ha mínuszok voltak, az E10-es 95-ösből meg ki sem mertem számolni. A Vitara-t meg hagyjuk, mert elsírjátok magatokat, a fedkomp sem megy 7,6 alá... A legjobban fogyasztó autó a családban az Auris (6,3 város, 1,4 VVT-i 97LE), amit a szüleim használnak... na hát ők pont azok akikre 2 háztömbön 4-et verek a városban.
    Mondjuk én városban óraszerinti 60-70 alatt szédülök, országúton 100, pályán meg 120 az alja, ott már emelkedik a vérnyomásom... biztosan én is "indulatos pesti paraszt" vagyok. :DD
    A hanyatló nyugaton az osztrák meg szlovén "földművesbácsi kalapban" a huszonxéves fossal meg 130al letol az autópályáról, mégsem halnak meg hétvégente 5en az útjaikon... milyen érdekes nemde? A városban 45-el poroszkálóknak üzenem h nem jár pénzvisszatérítés ha 50 helyett 40-el mér be a trafipax... ha üres az út előtted nyugodtan ki lehet menni jobbra (ha van a jobb oldaladon egy sáv), nem a kamionoknak van fenntartva ám, és akkor nem én leszek a jobbról előzgetős boyracer. ;)

    Ha mindezt MINDENKI betartja, akkor lehet nekem is kijönne a gyári fogyasztási adat, de amíg akadályfutást kell rendeznem a 60as táblánál 60al (óra szerint!), addig tuti nem fog 7 liter alá menni.

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák