Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz racerx #42095 üzenetére

    Jóval többet ad GL+, ban, - ha közel azonos áron vannak akkor megéri viszont amikor 5-600e-el olcsóbb (volt) az egyik akkor már nem biztos, hogy megéri az árkülönbözetet. Most, 2019-ben egyértelműen S-Cross-t választanék, még akkor is ha nem tetszik hiszen ha külön extrákat szeretnék venni hozzá akkor kevesebből megvan, mint Vitara esetén, 2 évvel ezelőtt nem így volt, 500-el olcsóbban jöttem ki GL+-on felüli extrákkal, könyöklő, óra, oldalvédő, csomagtartó védő, szönyegek, pótkerék, stb. A helykinálat nem sokkal nagyobb, tudom, mert próbáltam mindkettőt, ülések jól beállítva, hátul kb. 2 cm a különbség, csomagtartónál olyan 3 cm, az orra hosszabb az S-Cross-nak. A beázás S-Cross esetében valóban probléma, ezt nem tudom mikor javítják, 3 éve javítaniuk kellett volna. A kalaptartó zörög, ezt is érdemes valamilyen apró csúszásgátlóval, gumival rögzíteni. Két különböző autó, két különböző célközönség. Vitarát vettem 2 évvel ezelőtt, nem bántam meg és ha ma is ua. lenne a szitu akkor megint azt venném, de már nem az a szitu így jelenleg S-Cross lenne a befutó a tiltakozások ellenére is.
    Az ingerküszöb meg valóban mindenkinél más, én általában kiegyensúlyozott helyzetben látom a dolgokat, így minden apró hiba zavar, a beázás nálam erősen cserére vagy javításra késztetne, nem bírnám elviselni, hogy állandóan beázik.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák