Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz PeterPH #41539 üzenetére

    Még nincs döntés, de a Baleno tűnik befutónak GL felszereltségen. A gyári navis infotainment nem hiányozna igazán, mert láthatóan ezek egy 10 évvel ezelőtti belépő tablet szintjén mozognak. A hátsó elektromos ablakok, az adaptív tempomat és 1-2 biztonsági funkció viszont jól jönne. Esetleg tolató radar és kamera.

    Persze lehet hogy mire döntök, már nem lesz eladó Baleno.

    Az Ignis formája nekem nem jön be, ráadásul ha annyira kis autó is megfelelne, inkább vennék egy Aygo-t, gyengébb motorral. A S-cross a kinézete és ára miatt is kiesik, a Vitara meg az ára miatt és azért is mert pár percenként az jön velem szemben az úton. Hiába néz ki szerintem is jól, sőt talán a Suzukik közül a legjobban az tetszik, de túl sok van az utakon és még több lesz. Ez a népautó szerep átka. Egyébként talán a garázsba sem tudnék vele beállni a magassága miatt.

    A Swift marad B tervnek a Suzukik közül. Más gyártóknál meg a Yaris, Clio, Corsa. A Suzuki az alapmotorjával kiemelkedik az egész mezőnyből.

    Külön probléma, hogy a Vitara és az S-cross kivételével nincs a Suzuki szalonokban más, szóval nemhogy a tesztvezetés nem jöhet szóba, de még élőben se lehet megnézni az importált tipusokat.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák