Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz Motion_Blur #36247 üzenetére

    Nemrég körbeírtam egy emailt az országban lévő kereskedőknek. Az első körös ajánlatok alapján legolcsóbban 4,65M Huf lenne az 1.4T GL+ S-Cross, 4,176M Huf lenne az 5 sebességes 1.6 GL+ Vitara. Mindkét árban benne van a metálfényezés és a forgalomba helyezés költsége. Többi helyről érezhetően magasabb árakat kaptam. Jelenlegi állás szerint egyébként a Vitara kilőve, valószínűleg S-Cross lesz 1.4T motorral, GL+ felszereltséggel.

    S-Cross esetén vajon ebből a 4.65M Hufból van-e esély még faragni? Illetve mennyire lehet erre az ajánlatra hivatkozni a közelibb szalonokban, ha ezt egy ország túlsó végén lévő kereskedő adta?

    Az ajánlatokban szereplő téligumin (talán Yokohama) erősen gondolkozunk, lehet, hogy négyévszakos gumi menne fel, vagy mi választanánk majd télit. Viszont egy-két kiegészítőt még rendelnénk valószínűleg (csomagtér élvédő, csomagtértálca, parkolóradar, szélterelő, esetleg küszöbdíszítés). Kérdés, hogy van-e olyan kiegészítő, amit mindenképpen érdemes kérni? Illetve Budapest környékén van-e ajánlott kereskedő?

Új hozzászólás Aktív témák