Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz Sza_Sa #32086 üzenetére

    Bár csak a frontra lehetne fogni, mindig hagyok bő 1,5 autónyi helyet az előttem lévő és köztem, hogy ne kelljen azonnal fékeznem, ha kicsit lassítanak, de szerintem az elmúlt hónapban ha nem 2-3 biztos frontális ütközés lett emiatt a szokásom miatt elkerülve, mert az idióta baromnak volt helye végül hova menekülnie.

    Motorosnak is félrehúzódom, várostábla előtt már engedem kigurulni a kocsit, de villog a fejembe, hogy miért nem 80-as tempóval esek be az lakott területre ahol 2 naponta mérnek...

    Múltkor volt, hogy öreg papika kirakja az indexet jobbra, "kisorol" a kerékpársávra és ott megy vagy 1km-en keresztül jobbra tett indexxel, egyszerűen nem mertem megelőzni/bemenni mellé.

    Másik öreg, jön refivel szembe, nyomom a fejébe 2s-ig a ledes reflektort, elengedem, nyomom neki 3sec-ig... majd megköszöni. :W

    Tanulósofőr... enyhén kanyarodó 4 sávos út, "kanyar" közepén így félig átcsúszik előttem a másik sávba majd 3-5sec múlva vissza... na most ha bárki éppen megy mellette annak annyi.

    Haver meséli, gyalogosként megy át az úton ami előtt egy kanyar van, de teljesen belátható (bérház parkolós rész), tanulókocsi utolsó másodpercben satufék, oktató kiszáll anyázni, haver meg megtanította neki a kanyarodó autóval szemben a gyalogosnak mindig elsőbbsége van szabály, majd egy bmeg-el elfogadta az oktató, hogy hát igen. És ha az oktató ilyen paraszt akkor mit várunk a tanítványaitól?

Új hozzászólás Aktív témák